Yetişkin Gecesi

Tarihler: 19 Ekim 2018 Cuma ~ 19 Ekim 2018 Cuma 19 Ekim 2018 19:30

Yer: LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul

Ücret: Yetişkin Gecesi - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2018 ~ Eki 19, 2018
Bu yetişkin gecesinde hep beraber Geekyapar! Pub Story oyunuyla beraber LEGO parçalarının sihirli dünyasına dalış yapıyoruz.

Yüzlerce Geek ve LEGO® sever ile birlikte eğlence, hayal gücü ve muhabbet dolu bir akşam sizi bekliyor.

Geekyapar!'ın oyuna katılacağı, jüri koltuğunda oturacağı ve sürpriz hediyelerin de olduğu bu muhteşem geceyi kaçırmayın!

• “Yetişkinler Gecesi” özel etkinliğine 18 yaşından büyük yetişkinler katılabilirler.  • Yetişkin gecesi Etkinliklerimiz farklı temalarda ve belli dönemlerde gerçekleştirilmektedir. Ekim ayında Pub Story ve Geekyapar katılımı ile birlikte gerçekleştirilecektir. Günlük giriş bileti almak için lütfen linki tıklayınız.• Pub Story‘de özel tasarım bir oyun ile eğlenirken sosyalleşebileceğiniz bir uygulamadır. • Yetişkin Gecesi bileti sadece 19 Ekim saat 19:30-22:00 arasında geçerli olacak tek seferlik  LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul girişi sağlar. • LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul yönetimi ziyaretçinin girişini kabul etmeme veya gerekli durumlarda alandan çıkarma hakkını saklı tutar. Bu gibi durumlarda para iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT