'Genç Salı' Eğitim Programı

'Genç Salı' Eğitim Programı

Tarihler: 31 Mart 2020 Salı ~ 31 Mart 2020 Salı 16.00-18.00

Yer: İstanbul Modern

Adres: Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi, No:99 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 7300

Faks: 0212 243 4319

Web: https://www.istanbulmodern.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2020 ~ Mar 31, 2020

İstanbul Modern Sanat Müzesi, gençler için ücretsiz olarak düzenlediği "Genç Salı" Eğitim Programı’nda resim, heykel, yerleştirme, sinema, fotoğraf gibi uygulama alanında üretimlerde bulunan sanatçılarla gençleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Program, sanatçıların üretimlerde kullanmayı tercih ettikleri malzemeleri, araçları, ilham kaynaklarını, üretimlerini paylaştıkları çağdaş sanat ortamlarını ve deneyimlerini, kısacası çağdaş sanata dair konuları işliyor. 

Gençler için ücretsiz olarak gerçekleştirilen "Genç Salı" Eğitim Programı, 2019 yılında Ömer Emre Yavuz, Tuğçe Tuna, Reha Erdem, Murat Germen, Seçkin Pirim, Ahmet Doğu İpek, Başar Muluk, Asena Akan olmak üzere sekiz farklı sanatçının katılımıyla düzenlendi. İstanbul Modern, "Genç Salı" Eğitim Programı'nı, 2020 yılında da sekiz farklı sanatçının yönetiminde düzenleyerek, gençleri sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor.

  Çağrı Küçüksayraç ile Atölye Programı
31 Mart 2020, 16.00-18.00

Genç Salı Eğitim Programı mart ayında Cins takma isimli grafiti sanatçısı Çağrı Küçüksayraç’ı ağırlıyor. Program, sanatçının sergilerinden örnekleri ve sokaklarda gerçekleştirdiği grafitileri konu alan kısa bir sunumla başlıyor. Dünya kentlerinden ve İstanbul sokaklarından örneklerle grafiti kültürünün tarihine değinen bu sunumun ardından katılımcılar, sanatçıyla beraber çizimler ve tasarımlar gerçekleştiriyor.

Etkinlik Mekânı: İstanbul Modern Eğitim Odası
Katılımcı Sayısı: 20 Kişi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT