Açık Stüdyo Günleri

Açık Stüdyo Günleri

Tarihler: 04 Ekim 2019 Cuma ~ 06 Ekim 2019 Pazar

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2019 ~ Eki 6, 2019

63 sanatçıya ait 42 sanat atölyesinin kapılarını ziyaretçilere açtıkları Açık Stüdyo Günleri // Open Studio Days, Deniz Beşer tarafından kar amacı gütmeyen, sponsorsuz bir organizasyon olarak koordine ediliyor.

4-6 Ekim 2019 tarihleri arasında altıncısı gerçekleşecek olan Açık Stüdyo Günleri'nde resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, performans ve video gibi disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren görsel sanatçılar, sanatçı kolektifleri ve bağımsız sanat alanları Taksim, Cihangir, Kurtuluş, Beyoğlu, Galata, Karaköy, Kadıköy ve Suadiye bölgelerinde bulunan ev, atölye ve sanat alanları yer alıyor.

Ziyaretçiler ise harita aracılığıyla bir atölyeden diğerine ulaşarak normalde ziyarete açık olmayan sanatçıların çalışma ortamlarına misafir olacaktır.

Sanatı sergileme ve günümüz sanat dünyasının önemli unsurlardan biri olan ''ağ oluşturma'' için bağımsız bir yapı mantalitesi güden Açık Stüdyo Günleri, aynı zamanda herkesin sanata erişimini amaçlıyor.

Dünya'nın bir çok yerinde düzenlenen ''Açık Atölye'' organizasyonlarına paralel bir yapıda işleyen ASG, İstanbul'un ilk ve en kapsamlı açık atölye etkinliği olarak ziyaretçilerini sanatçı atölyelerinde ağırlıyor.

Açık Stüdyo Günleri 2019'de ev ve atölyelerini ziyarete açan sanatçılar;
Güneş Acur, Serdar Akpınar // Deniz Önlü // Tayfun Eker/ Murad Adalı, Serra Akartürk,Metin Toplu // İnci Asal // Barış Gökçer Akbay, Ayşe Nilden Aksoy, Hüseyin Rüstemoğlu // Melike Uçku // Müge Ceyhan (gaia atölye) ,Hilal Bozkurt, Nora Byrne, Burak Çolak // Kübra Boy // Seda Boy // Aytaç Çınar, Elifko, İrem Hakyemez // Buse Emiroğlu, Gonca Gümüşayak, Nurgül Gün Güney, Sevgi Gürcan, Mehmet Can Gürsoy, Denef Huvaj, Deniz İkizler, Beksultan Oğuz // Deniz Beşer // Sedef Karakaş, Nihan Parmaksızoğlu // Sedef Kermen, Meryem Güldurdak // Şehlem Şehlem // Dilara Kızıldağ, Berka Beste Kopuz, Fulya Okbay, İpek Şenel Özayten, Ebru Köreken // İbrahim Özsözgün, Damla Öztürk, Bulut Bagatur // Taylan Ünal // Serkan Şahin, Cansu Sakız, Ayşen Savcı, Merve Sayar, Samed Arda Selim, Zeynep İnci Şenneyli, Zeynep Severge, Başak Sipahioğlu, Arel Siviş, Mehmet Üskül, Seda Yakupoğlu, Yağmur Yılan, Ceyda Tuğçe Yıldırım, İon Gönüllü // Belce Lara Yılmaz, Damla Yücebaş, Füsun Yüksel, Ebru Zarakolu.

Ziyaret Saatleri:
Açık Stüdyo Günleri (1.gün): 4 Ekim 2019, 15:00-21:00 (Cuma)
Açık Stüdyo Günleri (2.gün): 5 Ekim 2019, 14:00-21:00 (Cumartesi)
Açık Stüdyo Günleri (3.gün): 6 Ekim 2019, 14:00-21:00 (Pazar)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT