Ahmet Türker'le Mozaik Sanatı

Tarihler: 31 Aralık 2019 Salı ~ 31 Aralık 2019 Salı 31 Aralık 2019 11:00

Yer: Küçük Sahne UNİQ

Ücret: 1 Derslik - 198.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2019 ~ Ara 31, 2019
"Ahmet Türker'le Mozaik Sanatı" atölyeleri her Pazar Küçük Sahne UNİQ'de..

Çocuklarla yapılan mozaik atölyemizde, derslere göre çocukların gelişimi takip ediliyor ve her ders bir sonrakinin temelini oluşturuyor.

Talep olması durumunda yetişkinler içinde sınıf açılacaktır.

Sanatçı Hakkında :

1973 İstanbul doğumlu olan Ressam Ahmet Türker, 2000 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. M.Ü.G.S.F Lisans eğitiminde; Balkan Naci İslimyeli, Ergin İnan, Mustafa Pilevneli, Mürteza Fidan atölyelerinde Mozaik, Duvar Resmi, Gravür, Çağdaş Malzeme vd. tekniklerde çalışmalar yaptı. Mezuniyet sonrasında açtığı atölyesinde projelendirdiği pek çok iç ve dış mekan dekoratif duvar sanatı çalışmaları (Resim, Seramik, Mozaik vd.) gerçekleştirdi. 2010 yılından itibaren Florya- Bakırköy’de açtığı kendi adını taşıyan Galeri & Atölyede özgün çalışmalar yapıp, kişisel ve karma sergiler düzenlerken bir yandan da çocuklar ağırlıklı olmak üzere her yaştan katılımcıya plastik sanatların birçok alanını içeren dersler veriyor.

- Dersler her Pazar günü saat 12:00'da başlayacaktır.- Sezon 6 Ekim 2018- 23 Mayıs 2019 tarihleri arasındadır.- Seans başına maksimum katılımcı sayısı 5 ile sınırlıdır.- Kontejan ile ilgili problem yaşamamanız için biletinizi satın aldıktan sonra 0 530 068 44 19 numaralı telefonu arayarak katılacağınız günü ve seansı bildirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT