Akın Ekici - Çocuklarla Sanat

Akın Ekici - Çocuklarla Sanat

Tarihler: 29 Nisan 2018 Pazar ~ 05 Mayıs 2018 Cumartesi

Yer: Karbon Gallery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2018 ~ May 5, 2018

Windowist Tower ve Karbon Gallery olarak çeşitli zamanlarda çeşitli kurumlarla işbirlikleri yaparak içinde yaşadığımız topluma yardım etmemizi sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Çok değer verdiğimiz bu işbirliklerimize bu yıl bir yenisini daha ekliyoruz; Theodora Sevgi Doktorları.

Desteklediğimiz yardım kuruluşu Theodora Derneği, İsviçre kökenli bir kuruluş olup, 1999 yılından beri Türkiye genelinde hastanelerde uzun süreli tedavi gören çocuklara “Sevgi Doktorları” göndererek çocukları neşelendirme, onlara sevgi ve kahkaha armağan etme amacını güdüyor. Hastanelerde uzun süre kalması gereken çocuklara her hafta aynı gün aynı saatte aynı Sevgi Doktoru ziyaret ederek hem çocuğun ve ailesinin keyifli bir zaman geçirmesini sağlıyor hem de hasta çocuğun hep bir sonraki haftayı beklemesini ve umutlarını canlı tutmayı hedefleniyor. Sevgi Doktorları'nın her biri, temeli 1,5 yıl süren sonrasında da her yıl 2 kez tekrarlanan özel eğitimlerden geçmiş sanatçılar. Theodora ve Sevgi Doktorları'na yardım amacıyla 21 Nisan, 29 Nisan ve 5 Mayıs günleri öğleden sonraları her birine 6-14 yaş arası 30 çocuğun katılacağı, 3 saat sürecek üç atölye çalışması planladık.

Atölye çalışmalarının katılım bedeli tamamiyle Theodora Derneği'ne bağışlanarak çocuklarımızın hastanede yatış sürelerini bir nebze de olsa keyifli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Atölyelerin gerçekleşeceği süre zarfında Karbon Gallery’de Akın Ekici’nin REM isimli kişisel sergisi ve ardından da Düş Kapanı isimli karma bir sergi yer alıyor olacağından sergilerin teması olan REM,uyku ve rüya temalarını da atölye çalışmalarında işlemeyi planlıyoruz. Akın Ekici yönetiminde gerçekleşecek atölye çalışmalarına her hafta Sevgi Doktorları da eşlik edecekler. Atölye kontenjanlarımız 30'ar kişi ile sınırlı olduğundan mutlaka rezervasyon yapılması gerekmektedir. Rezervasyon için aşağıda yer alan butona tıklayarak bize bir mail atmanız ve küçük sanatçılarımızın isimlerini yazdırmanız yeterli olacaktır.

Bu çok anlamlı projemizde siz Karbon Gallery dostlarımızı ve küçük sanatçılarımızı da aramızda görmek bizleri çok mutlu eder!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT