Aradığınız Kişiye Ulaşın

Tarihler: 24 Şubat 2019 Pazar ~ 24 Şubat 2019 Pazar 24 Şubat 2019 14:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2019 ~ Şub 24, 2019
Aradığınız Kişiye Ulaşın: Etkili İletişim Atölyesi, Joint Idea Kanyon'da!

Gerçek ilişkide ne hikayenin, ne karakterlerin, ne ezberlenmiş ve önceden tekrarlanmış birtakım jestlerin, ne doğru olduğunu düşündüğümüz maskelerin, ne de güzel konuşma çabasının önemi vardır. Aslında gerçek ilişki ‘an’ın bilinciyle karşımızdaki kişiye odaklanarak onun aksiyonuna vereceğimiz gerçek reaksiyondan ibarettir.  Günümüzde daha çok zihnimizin içinde yaşadığımız için gerçek iletişimi ıskalıyoruz.

Bu atölyede, Eric Morris ve Meisner gibi çağdaş oyunculuk teknikleriyle uygulamalı olarak iletişim çalışmaları yapılacaktır. Katılımcılar kendilerine ve  karşılarındakine yeni bir gözle bakmaya başlayacaktır. Atölyemiz kişinin kendi iç aksiyonunu ve dış aksiyonları fark etmesiyle, özgünlüğünü ortaya çıkarmasını hedeflemektedir. 

Eğitmenler: Can Kılcıoğlu ve Gonca Küçükardalı

Can KILCIOĞLU
Galatasaray Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon bölümünde okudu. Öğrencilik döneminde birçok kısa film çekti, sinema, dizi ve reklam sektörlerinde çalıştı. 2007’de senaryosunu yazıp yönettiği Yoldaki Kedi, Altın Koza Film Festivali- En İyi Kurmaca Kısa Film ödülü dahil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında birçok ödül kazandı. Son 10 Yılın En İyi 10 Kısa Filmi’nden biri seçildi. 2013’te ilk uzun metraj filmi Karnaval’ı çekti. Karnaval, yurtiçi ve yurtdışında birçok film festivalinde yarıştı, ödüller aldı. 2011’den beri Craft Oyunculuk Atölyesi’nde Kamera Önü Oyunculuk; Kadir Has Üniversitesi’nde yüksek lisans programında ‘Film Yapımına Giriş’ dersleri vermektedir. 2008’den itibaren kurumsal şirketlerde iletişim ve oyunculuk temelli atölyeler düzenlemektedir. 2017 yılında Gonca Küçükardalı ile Cameo Akademi şirketini kurmuştur. Kısa ve uzun metraj projeleri ve 2 tiyatro oyunu projesi vardır. Yazıp yönettiği yeni kısa filmi Hayattayız 2019’da seyirciyle buluşacaktır.  

Gonca KÜÇÜKARDALI
Marmara Hukuk Fakültesi’nden mezun, iş hukuku alanında uzun yıllar çalışmış, şirket avukatlığı yapmış, aynı zamanda bu alanda bilirkişilik yapmaktadır. Bir yandan da İstanbul Üniversitesi’nde Felsefe eğitimi almaktadır. Ayrıca birçok kişisel gelişim eğitimi almıştır. Bunlardan bir kısmı şöyledir:

Los Angeles’ta Agape International Spiritual Center’da The Sound of Transformation eğitimi, Laraaji’den Müzik ve Kahkaha Yogası eğitimi, Usui Shiki Ryoho’dan Reiki eğitimi, Malibu Hindu Temple’da Transcendental Meditation eğitimi, Metin Hara’dan İlüzyonu Aşmak ve İç-Ben’le Tanışma eğitimi, Erhan Ali Yılmaz’dan Mindfullness, Dr. John B. Arden’dan Zihin-Beyin-Gen-Beden

Aynı zamanda Türkiye’de oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Los Angeles’ta Eric Morris’ten eğitim almıştır. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitimini tamamlamıştır. 3 yıldır oyunculuk yapan Gonca Küçükardalı dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol almaktadır. Önceden vermiş olduğu kurumsal eğitimlere Can Kılcıoğlu ile beraber kurduğu Cameo Akademi’de ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nde devam etmektedir.

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT