Ekmek yapımının püf noktalarını öğrenmek isteyenler Gastronometro'da buluşuyor.
Ekmek yoksa pasta mı yesinler! Elimizin hamuru ile pastayı çay saatine saklıyoruz efendim. Şimdi, “doğru un, doğru maya, gurme teknik, işte ekmek” zamanı. Anlatacaklarımız var.
Bizlere eşlik eder misiniz?
• Temel Ekmek Yoğurma ve Mayalandırma Tekniği • Glutensiz Ekmek • Elma ve Tarçınlı Brioche • Taze Baharatlı ve Yoğurtlu Mısır Ekmeği • Tahıllı Tam Buğday Ekmeği
10:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.