Ayça Oğuş ile Yoga

Tarihler: 28 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi 28 Temmuz 2018 08:30

Yer: Pavli Bozcaada

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2018 ~ Tem 28, 2018
Bozcaada’da yaşayan ve düzenli olarak adada dersler veren Ayça Oğuş festival seyircisiyle 28 Temmuz'da Pavli Bozcaada'da buluşmaya hazırlanıyor.

"Festivalin ikinci gününe yoga ile başlıyoruz. 

1977 İstanbul doğumlu Ayça Oğuş, önce gezi ve doğa fotoğrafçılığı yaptı. 2007 yılında anne olduktan sonra, fotoğrafçılık uğraşı çocuklara yöneldi. 2009 yılından beri doğum ve yeni doğan bebek fotoğrafları çekmektedir. Ailesi ile birlikte ”Kampa Gidelim mi Baba?” oluşumuyla diğer ailelere doğa içerisinde vakit geçirebilecekleri kamplara götürmek konusunda rehberlik yapmaktadır. Bozcaada’da hamileler için ve her seviyeye uygun yoga dersleri vermektedir.

Mandala meditasyonunu bir şifa çalışması olarak kullanarak, yetişkin ve çocuklara atölyelerinde liderlik ederek katılımcıların kendi yolculuklarını yaratmalarına yardımcı olmaktadır.

Bozcaada Caz Festivali kapsamında Pavli Çamlığı’nda doğanın eşsiz güzelliğinde, ziyaretçiler Ayça Oğuş ile içsel bir yolculuğa çıkacak."

- Yoga matınızı ve havlunuzu beraberinizde getiriniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT