Aylin Algun ile İlişkiler Semineri

Tarihler: 30 Kasım 2017 Perşembe ~ 30 Kasım 2017 Perşembe 30 Kasım 2017 19:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2017 ~ Kas 30, 2017
Kişisel gelişim uzmanı Aylin Algun, Joint Idea Kanyon'da gerçekleştireceği eğitime sizleri de davet ediyor.

"Medya sektöründe yöneticilik yaptıktan sonra kişisel gelişime olan ilgisi nedeni ile kariyer odaklı hayatını tamamen bırakıp, kişisel gelişim alanında uzmanlaşan ve "Aynada Seni Gördüm", "Bir Güven Meselesi" kitaplarının yazarı olan Aylin Algun ile sevgi dolu bir seminere katılıyoruz.

Evlilik, ilişki, aile ve bireysel anlamda bizi zorlayan, farklı alanlarda bizi engelleyen bazı şeyleri değiştirmek için düzenlenen İlişkiler Semineri sayesinde hayatımızdaki sevgi arayışını zihinsel, duygusal ve ruhsal boyutlarda beraberce anlayacak ve yeniden yapılandırarak hayatımızda bir denge kuracağız.

Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak bu seminere sizleri de bekliyoruz!"

İlişkiler Semineri
Romantik ilişkilerde bizi zorlayanlar, kendimizi tanımak, anlamak ve hayatımızın farklı alanlarında bizi engelleyen bazı parçalarımızı dönüştürmek için önemli bir fırsat. Gelin bu interaktif seminerde hayatınızdaki sevgi arayışını zihinsel-duygusal ve ruhsal boyutlarda beraberce anlayalım, tekrar tanımlayalım, yapılandıralım ve hayatımızdaki dengeyi sevgiyle kuralım.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT