Berloni Athena Mutfak

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 13 Aralık 2017 Çarşamba 13 Aralık 2017 19:00

Yer: İntema Yaşam Akademi

Ücret: 6 Kişilik Mutfak - 350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Ara 13, 2017
"Berloni Athena Mutfak" Intema Yaşam'da sizlerle bekliyor...

"Kanyon’da sıcacık bir ambiyansa sahip ikinci bir mutfağınız olduğundan haberiniz var mı? Sevdiklerinizi alıp Kanyon’daki İntema Yaşam Mağazası’na gelin ve unutulmayacak bir yemek deneyimi yaşayın. 

Kanyon İntema Yaşam Mağazası’nda evinizin sıcaklığını ve konforunu aratmayacak Berloni mutfağında yemeğinizin malzemelerini kendiniz temin ederek, yemeğinizi misafirleriniz ile keyifli atmosferimiz eşliğinde hazırlayabilirsiniz. Berloni’nin Athena serisi mutfaklarını, sevdiklerinizle birlikte eşsiz bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.

Berloni Athena mutfağı kapasitesi maksimum 6 kişiliktir. 3 saatlik kiralama süresi bitip mutfaktan ayrıldığınızda, temizleme ve mutfağın eski haline getirilmesi mağazamızın temizlik personelleri tarafından yapılacaktır.

Sizi ikinci evinize bekleriz."

- Mutfak maksimum 6 (altı) kişi tarafından kullanılabilir. Müşteri bu sayının üzerinde kullanım yapmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksi hal kullanım koşullarına aykırılık teşkil edecek olup; bu halde İntema Yaşam’ın seansı iptal etme hakkı mevcuttur.- İntema Yaşam Müşteri’nin kullanacağı mutfağı ve demirbaş eşyaları eksiksiz, temiz ve kullanıma hazır bir şekilde Müşteri’ye teslim edecektir.- Müşteri satın aldığı bilette belirtilen seans saatlerine uyacağını taahhüt etmektedir.- Müşteri mutfağı kullandığı esnada kullanacağı gıda malzemelerini kendisi temin edecek olup; dilerse mutfakta kullanacağı gıda malzemelerini kendisi getirebileceği gibi İntema Yaşam Kanyon Mağazası’nda yer alan marketten de satın alabilir. İntema Yaşam’ın gıda malzemelerinin temin edilmesine ilişkin herhangi bir taahhüdü ve sorumluluğu bulunmamaktadır. - Mutfakta hazırlanacak yiyecek ve içecekler Müşteri tarafından yapılacaktır. İntema Yaşam ve personelinin mutfakta yiyecek ve içecek hazırlanması, Müşteri’ye bu hususta yardımcı olunması gibi hususlarda herhangi bir taahhüdü ve sorumluluğu bulunmamaktadır.- Müşteri’nin ve üçüncü kişilerin, Müşteri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler sebebiyle uğrayacağı doğrudan ve dolaylı zararlardan Müşteri sorumludur. Müşteri İntema Yaşam’ın bu zararlara ilişkin sorumluluğu bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder.- Müşteri, İntema Yaşam tarafından kendisinin kullanımına tahsis edilen mutfak ve demirbaş eşyaları özenle kullanacağını; mutfağın kullanımı esnasında kendisinin ve üçüncü kişilerin uğrayacağı zararlardan sorumlu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.- Belirtilen saat aralıkları, fiyat ve temizlik koşulları bireysel kullanımlar için kiralamalarda geçerlidir. Kurumsal amaçlarla ya da çekim için kullanılmak üzere yapılacak kiralamalar için taleplerinizi intemayasamakademi@eczacibasi.com.tr adresinize iletmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT