Berloni Athena Şefle Kirala & Pişir

Tarihler: 30 Kasım 2020 Pazartesi ~ 30 Kasım 2020 Pazartesi 30 Kasım 2020 12:00

Yer: İntema Yaşam Akademi - Kanyon

Ücret: 7-8 Kişi - 1700.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2020 ~ Kas 30, 2020
"Berloni Athena Mutfak" Intema Yaşam'da sizlerle bekliyor...

"Kanyon’da sıcacık bir ambiyansa sahip ikinci bir mutfağınız olduğundan haberiniz var mı? Sevdiklerinizi alıp Kanyon’daki İntema Yaşam Mağazası’na gelin ve unutulmayacak bir yemek deneyimi yaşayın. 

Kanyon İntema Yaşam Mağazası’nda evinizin sıcaklığını ve konforunu aratmayacak Berloni’nin Athena serisi mutfağında İntema Yaşam’ın profesyonel şefleri size özel menü hazırlıyor ve sadece sizin için pişirmeye başlıyor, size de mutfaktaki sohbetin tadını çıkarmak kalıyor. Evlilik yıl dönümünüzde, doğum günü partinizde, iş arkadaşlarınızla ya da eski dostlarınızla şefin elinden çıkan nefis lezzetlerle unutulmaz bir mutfak günü yaşayın.  

Berloni Athena mutfağı kapasitesi maksimum 6 kişiliktir. 3 saatlik kiralama süresi bitip mutfaktan ayrıldığınızda, temizleme ve mutfağın eski haline getirilmesi mağazamızın temizlik personelleri tarafından yapılacaktır.

Sizi ikinci evinize bekleriz."

Menu 1: Makarna:
• Kremalı Pesto Soslu El Yapımı Fettuccine
• Bolonez Soslu Lazanya
• Frambuaz Soslu Panna Cotta

Menu 2: Davet menüsü
• Mantarlı risotto
• Cafe de paris soslu bonfile
• Sıcak çikolatalı kek

Menü 3: Pizza ve Salata
• Tavuklu Sezar Salata & Pizza Funghi, 3 mantarlı pizza
• Balzamik soslu Roka ve ıspanak salatası & Köz patlıcan ve kırmızıbiberli, tavuk dilimli pizza
• Çikolata mousse

- Bu etkinlik için alınan bilet bu ay içerisinde kullanılmalıdır. Talep edilen gün ve saat için en az 2 gün önce rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. (Telefon: 0212 939 50 50 e-mail: intemayasam.akademi@eczacibasi.com.tr)- Daha az kişi sayısı için yapılacak kiralamalarda fiyatlar değişiklik göstermektedir. Bu şekilde kiralama yapmak için 0212 939 50 50 numarasından bize ulaşabilirsiniz. - Ticari ya da eğitim amaçlı bilet satışlı etkinlik yapılamaz.- Kamera ve fotoğrafçı ile çekimi yapılamaz.- Mutfak maksimum 8 (sekiz) kişi tarafından kullanılabilir. Müşteri bu sayının üzerinde kullanım yapmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksi hal kullanım koşullarına aykırılık teşkil edecek olup; bu halde İntema Yaşam’ın seansı iptal etme hakkı mevcuttur.- Kullanılacak gıdalar İntema Yaşam Akademi tarafından temin edilir.- Seçilen menü kiralama günü değiştirilemez, özel menü talepleri için önceden iletişime geçiniz.- Seçilen menü İntema Yaşam Akademi şefi tarafından size özel hazırlanır, müşterilerle birlikte bir pişirme aktivitesi değildir. - İntema Yaşam Müşteri’nin kullanacağı mutfağı ve demirbaş eşyaları eksiksiz, temiz ve kullanıma hazır bir şekilde Müşteri’ye teslim edecektir.- Müşteri satın aldığı bilette belirtilen seans saatlerine uyacağını taahhüt etmektedir.- Müşteri’nin ve üçüncü kişilerin, Müşteri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler sebebiyle uğrayacağı doğrudan ve dolaylı zararlardan Müşteri sorumludur. Müşteri İntema Yaşam’ın bu zararlara ilişkin sorumluluğu bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder.- Müşteri, İntema Yaşam tarafından kendisinin kullanımına tahsis edilen mutfak ve demirbaş eşyaları özenle kullanacağını; mutfağın kullanımı esnasında kendisinin ve üçüncü kişilerin uğrayacağı zararlardan sorumlu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.- Belirtilen saat aralıkları, fiyat ve temizlik koşulları bireysel kullanımlar için kiralamalarda geçerlidir. Kurumsal amaçlarla ya da çekim için kullanılmak üzere yapılacak kiralamalar için taleplerinizi intemayasam.akademi@eczacibasi.com.tr adresinize iletmenizi rica ederiz.- Fiyata yemekle birlikte ikram edilecek su ve soda dahildir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT