Beşiktaş JK Spor Atölyeleri

Beşiktaş JK Spor Atölyeleri

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Yer: Beşiktaş JK Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Tem 28, 2018

”Müzede Öğrenme Programları” kapsamında 4 – 28 Temmuz 2018 tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonları Beşiktaş JK Müzesi’nde gerçekleşecek “Sanat ve Spor Atölyeleri” ile çocuklarla bir araya geliyoruz. Spor ve Sanat Atölyeleri ile müzemizde çocukların sporu ilham veren bir araç olarak yeniden kullanmasını ve sporun etki alanını geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Atölye çalışmalarında, çağdaş sanat teknikleri ile kendini ifade etme biçimlerini, spor ve hareket ile beden farkındalığını, müzik ve ritm ile yeniden üretimi, takım çalışması ve yaratıcılığı öne çıkarırken, sporu çocukların zihninde farklı bir biçimde konumlandırmayı hedefliyoruz. Programımızda yer alan Spor Yazarlığı ve Muhabirlik Atölyesi ile spor iletişiminde önemli bir yeri olan bu mesleği müze çatısı altında çocuklar ve gençlerle buluşturmayı amaçlıyoruz.

Atölye çalışmasına katılan çocuklar ve aileleri için Vodafone Park’ta keyifli vakit geçirebilecek birçok alternatif alan yer alıyor. Çocuklar Beşiktaş JK Müzesi’nde sporun ilham olduğu farklı ve yaratıcı atölye programlarına katılırken, Blackcup Coffee, Lenovo Game On oyun alanı, Kartal Yuvası mağazası ve dahası sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT