Big Builders

Tarihler: 06 Ekim 2018 Cumartesi ~ 06 Ekim 2018 Cumartesi 06 Ekim 2018 15:00

Yer: Fenerbahçe Düşyeri Sahne

Ücret: 8 Haftalık Atölye Ücreti - 560.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2018 ~ Eki 6, 2018
Big Builders kursu, Fenerbahçe Düşyeri Sahne'de başlıyor.

e² Geç Mühendisler Hakkında
e² Genç Mühendisler (e² Young Engineers) 2008 yılından bu yana 41 ülkede 120’den fazla bayi ile 4-15 yaş arası çocuklara fen bilimleri, teknoloji, mühendislik matematik ve sanatın temellerini eğlendirerek öğreten ve sevdiren global bir eğitim firmasıdır. e² Young Engineers tarafından geliştirilen  *STEM+A programları, e² eğitmenleri tarafından eğitim yılı boyunca uygulanmaktadır.

*STEM+A: Science, Technology, Engineering, Mathematics ve Art baş harflerini temsil eden ve 21.yüzyıl becerilerine hizmet eden bir eğitim sistemidir.*e² = eğitim + eğlence Ekim ayında  başlayacak olan “Big Builders 1.dönem ” 8 etkinlikten (8 hafta) oluşmaktadır. (Programın tamamı 4 dönemden oluşmaktadır)Oyun temelli programın birincil hedefi, yaratıcılığı ve bağımsız problem becerilerini geliştirmek.Bu program boyunca öğrencilerimiz onlara temin edeceğimiz özel K’NEX® kitlerle 3 boyutlu modeller inşa edecek, uygulamalı atölyelerimiz sayesinde, üst sınıflara geçtiklerinde görecekleri komplike konuları çok daha kolay anlayacaklar.Atölyelerde yapılan uygulamalar onları üst sınıflara hazırlamakla kalmayacak, yaratıcılıklarını, iletişim yeteneklerini ve motor becerilerini geliştirecek. Yaratmayı daha çok sevecek, tek başlarına problem çözme konusunda kendilerine daha çok güvenecekler. Çevre, dünya, hayvanlar ve doğa hakkındaki bilgilerini artırıp, mühendislik terimleri ile tanışacaklar, basit fen ve matematik konularına giriş yapacaklar.

Big Builders Programında Neler Var?
Eğitmenlerimiz öğrencilerimizi basit matematik ve fen terimleriyle tanıştıracak. Çocuklar yapacağımız basit deneyler ve sonrasında inşa edecekleri modellerle merkezkaç kuvveti, yer çekimi, sürtünme gibi kavramları uygulamalı olarak öğrenecek. Sene boyunca devam eden programda değişik şekiller, mekân algısı ve hareketli/hareketsiz yapılar hakkında sohbet edeceğiz. Modellerimizden birçoğu hayvan ve doğa temalarını içerdiği için çocuklar basit biyoloji kavramları ve doğa olaylarıyla da tanışacak.

Big Builders Programının Diğer Kazanımları
- Dünya ve çevre farkındalığının artması
- Bir topluluğun parçası olduğunu hissetme ve aidiyet duygusunun kuvvetlenmesi
- Bağımsız ve yaratıcı düşünmenin gelişmesi
- Kendi kendine yetebilme duygusunun ve problem çözebilme becerisinin gelişmesi
- Takım çalışmasını, iş birliğini ve topluluk halinde eğlenebilmeyi öğrenme


*Etkinlik 6 Ekim – 24 Kasım tarihleri arasında 8 hafta boyunca her Cumartesi 15:00 – 15:45 saatleri arasında gerçekleşecektir.
*Etkinliğin tarih/saat ve müsaitlik durumunu 0216 700 10 83 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.
*Bilet satın aldıktan sonra 0216 700 10 83 numaralı telefondan tarih/saat rezervasyonu yaptırmanız gerekmektedir.

- Etkinlik 6 Ekim – 24 Kasım tarihleri arasında 8 hafta boyunca her Cumartesi 15:00 – 15:45 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Etkinliğin tarih/saat ve müsaitlik durumunu 0216 700 10 83 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.- Bilet satın aldıktan sonra 0216 700 10 83 numaralı telefondan tarih/saat rezervasyonu yaptırmanız gerekmektedir.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT