Bir Kitap Bir Oyun Bir Fikir

Tarihler: 26 Haziran 2021 Cumartesi ~ 26 Haziran 2021 Cumartesi 26 Haziran 2021 14:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2021 ~ Haz 26, 2021
Bir Kitap Bir Oyun Bir Fikir atölyesi, 2 oturum olarak 26 ve 27 Haziran 2021 tarihlerinde 14:00 - 16:00 saatleri arasında Songül Bozacı ile online ve canlı olarak Zoom platformu aracılığyla sizlerle.

Kolaylaştırıcı: Songül Bozacı


Neden çocuk kitapları okumalıyız?

Bu atölye çalışmasında öncelikle bu soruya cevap arayacağız.  İlk olarak sosyal medyada Songül’ün Kitaplığı paylaşımlarından yola çıkarak nitelikli çocuk edebiyatı hakkında bilgi paylaşımı yapmayı amaçlıyoruz. Çocuk kitapları hayal gücünü tetikleyen ve büyüten aynı zamanda dünyayı başkalarının gözlerinden bakmamıza olanak sağlayan hikâyelerle doludur. Nitelikli çocuk kitabı seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini birlikte araştıracağız.

Bir kitap ile neler yapabiliriz?

Hep birlikte kitabın bizde çağrıştırdığı fikirleri paylaşacak; seçilen kitaplarla bir oyun uygulaması ve bir fikir önerisini paylaşacağız. Yaratıcı okuma ve görsel okuma süreçleri ile kitap yolculuklarının nasıl zenginleştirileceğini hep birlikte deneyimleyeceğiz.

Atölye süresince yeni fikirler üreterek yaratıcı düşünme üzerine odaklanacağız.

Bu atölye çalışması iki saatlik iki çevrimiçi oturumdan oluşmaktadır.

Yetişkin, öğretmen, ebeveyn ve çocuk kitaplarına ilgi duyan herkese açıktır.

Malzemeler: Atölyeye katılmak isteyenlerin kalem, kâğıt, renkli boya kalemleri vb. gibi temel malzemeleri yanlarında bulundurmalarını tavsiye ederiz.


Songül Bozacı
Yaratıcı Drama ve Okuma Eğitmeni, Yazar
Hikâye Anlatıcısı ve Eğitmeni

Songül Bozacı, üniversite yıllarında Mask-Kara Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı, sokak tiyatrosu ve çocuk oyunlarında yer aldı. 2008 yılından itibaren Yaratıcı Drama alanında çocuklarla ve yetişkinlerle çalışmaktadır. TÜRVAK Sinema-Tiyatro Müzesi freelance eğitmenlerindendir.  2013 Eylül ayından itibaren hikâye ve masal eğitimlerine, anlatımlarına başladı.  “Evvel Zaman İçinde, Masal Sanat İçinde” başlığında çocuk masal drama atölyelerini gerçekleştirmektedir.  Mesleki Gelişim Uzmanlığı Sertifika Programı’nı tamamlamıştır. Eğitimciler için Hikâye Anlatıcılığı ve Sınıf İçinde Öğrenme Yöntemi: Hikâye Anlatıcılığı eğitimlerini birçok öğretmene ulaştırmaya devam etmektedir. Yaratıcı Drama, Yaratıcı Okuma Eğitmeni ve Hikaye Anlatıcısı olarak danışmanlık hizmeti verdiği farklı yayınevleriyle okullarda Yaratıcı Okuma ve Yaratıcı Yazma atölyeleri gerçekleştirmektedir. “Karga ve Ceviz Ağacı” kitabının yazarıdır.


*Yaratıcılık, İlham, İmgelem Çalışmaları’nın geliri Tiyatro Boyalı Kuş'un yeni prodüksiyonuna aktarılacaktır.

- Biletinizi aldıktan sonra kaydınızı yapabilmemiz, size seminerle ilgili ön bilgileri ve Zoom bağlantısını gönderebilmemiz için adınızı, soyadınızı ve referans numaranızı belirttiğiniz bir e-postayı atolye.tiyatroboyalikus@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.- Etkinlik, 2 oturum olacaktır. 26 ve 27 Haziran 2021 tarihlerinde 14:00 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.- Etkinlik, online - canlı olarak Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.- Yayınları bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.- Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT