Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı’nın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.
Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Bu eğitimde Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri, evinizde Bretanya Bölgesi Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.
Buharda pişirme, Balık mus yapımı, Balık sosu hazırlama, mayalandırma ve karamelizasyon yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, Le Cordon Bleu Master Şefimiz
Kum midyesi dolması Kuzukulağı ile doldurulmuş somon fileto Elma soslu karamelize mayalı hamurdan yapılan “Kounign-Amann” tariflerini hazırlayacaklar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.