Bretanya Bölgesi Yemekleri Demo Der

Etkinlik Atölye Kurs Bretanya Bölgesi Yemekleri Demo Der

Tarihler: 14 Şubat 2020 Cuma ~ 14 Şubat 2020 Cuma 14 Şubat 2020 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2020 ~ Şub 14, 2020
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı’nın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri, evinizde Bretanya Bölgesi Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.

Buharda pişirme, Balık mus yapımı, Balık sosu hazırlama, mayalandırma ve karamelizasyon yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,  Le Cordon Bleu Master Şefimiz

Kum midyesi dolması
Kuzukulağı ile doldurulmuş somon fileto
Elma soslu karamelize mayalı hamurdan yapılan “Kounign-Amann” tariflerini hazırlayacaklar.

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. 

12:00 – 15:00

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Film Gösterileri Fuar Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT