Cam Boncuk Atölyesi

Tarihler: 27 Ekim 2018 Cumartesi ~ 27 Ekim 2018 Cumartesi 27 Ekim 2018 11:00

Yer: Küçük Sahne UNİQ

Ücret: 1 Derslik - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2018 ~ Eki 27, 2018
"Berna Terziahmetoğlu ile Cam Boncuk Atölyesi" atölyesi 27 Ekim Cumartesi Küçük Sahne UNİQ'de..

Kathre For Kids

Bu atölyeye katılan çocukların içindeki sanatsal enerji uyanırken aynı zamanda yaratıcılıkları&el becerileri gelişip farklı malzemeleri birleştirme fikirleri gelişiyor. Cam ve alevin dansının büyüleyici ışığıyla bilimin ve sanatın harmanlandığı bir dünyaya adım atıyorlar.Kathre for Kids, minik meraklıları öncelikle hayal kurmaya teşvik ediyor. Ilk aşamada alevde denemeler yapıp sonrasında istedikleri figürleri ahşap çubuklarla birleştirerek kitap ayraçları yapıyorlar. Çocuğunuz Cam Atölyesi'ne katılarak haftasonları kendisine bambaşka bir dünya yaratsın.

Sanat Terapisi ve Cam

Çalışma esnasında yoğun odaklanma gerektirmesi, alev ve camın etrafa yaydığı ışıkkişiyi günlük sıkıntı ve endişelerden uzaklaştırarak meditatif bir etki yapar.Özellikle yoğun stres altında çalışan kişilerin yurtdışında sıklıkla başvurduğu Art Theraphy yüksek konsantrasyon ve zihin boşalması sağladığı için cam ve alev sanatı sıklıkla kullanılmaktadır.
Sanatı bir "oyun” alanı olarak ele alan Kathre’ de çocuk ve yetişkinlere camın malzeme olarak kullandığı oyunlar oynamaktadır.

Cam Boncuklarla Kitap Ayracı Atölyesi (Tadımlık Paket 7-13 yaş)

Bu atölyeye katılan çocukların içindeki sanatsal enerji uyanırken aynı zamanda yaratıcılıkları & el becerileri gelişip farklı malzemeleri birleştirme fikirleri gelişiyor.Cam ve alevin dansının büyüleyici ışığıyla bilimin ve sanatın harmanlandığı dünyaya adım atıyorlar.

Kathre for Kids, minik meraklıları öncelikle hayal kurmaya teşvik ediyor. Ilk aşamada alevde denemeler yapıp sonrasında istedikleri figürleri ahşap çubuklarla birleştirerek kitap ayraçları yapıyorlar. Çocuğunuz Cam Atölyesi'ne katılarak haftasonları kendisine bambaşka bir dünya yaratsın.

Etkinlik sonunda yapılan tasarımlar çocuklara aittir.

- Atölye 5-13 yaş arası katılımcılar için uygundur.- Biletinizi satın aldıktan sonra 0 530 068 44 19 numaralı  telefonu arayarak katılacağınız günü ve seansı bildirmeniz  gerekmektedir.- Kontenjan minimum 3 maksimum 5 ile sınırlıdır.- Etkinlik sonunda yapılan tasarımlar çocuklara aittir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT