Çiğdem Erdoğan

Tarihler: 23 Temmuz 2019 Salı ~ 23 Temmuz 2019 Salı 23 Temmuz 2019 19:00

Yer: Galeri Feriye

Ücret: Tam - 150.00 TL Öğrenci - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2019 ~ Tem 23, 2019
Çiğdem Erdoğan ile Gün İçinde Kullanacağımız Ufak Tefek Tüyolar, 23 Temmuz'da Feriye'de...

Atölye çalışmamızın amacı; Bedenimizdeki enerji depolarını canlandırmak ve bedenin iyileştirici gücünü açığa çıkartmaktır. Bununla birlikte hayatımızda devam eden duygu durumlarından hikayelerimizden özgürleşmeye giden yolda size rehberlik edecek bir adımdır.

Hayatımıza internetin girmesiyle her şeyi çok hızlı şekilde yapmayı, değişimi bile bir tıkla gerçekleştirmeyi ister olduk.

Şehir yaşamının getirdiği bu ‘’acelecilik’’ halleri için; en temel teknikleri harmanlayarak gün içinde kullanabileceğiniz basit kolay ve kısa çalışmaları sizler için pratik hale getirdik. 

Bu atölye çalışmasının size katacakları; ister bir toplantıda olun, isterseniz kalabalıkların arasında olun, hiç kimse fark etmeden 5 dakikada enerji durumunuzu yükseltip o an yapmak durumunda olduğunuz işe keyifle devam etmenize destek olur.

Halsiz, mutsuz elim kolum kalkmıyor dediğinizde bu pratik uygulamalarla bedensel sağlığınızı ve refahınızı artırabilir, bedenin enerji sistem noktalarını harekete geçirebilirsiniz.  Böylece çok kısa sürede canlığınızın arttığını, bedenin dengelendiğini görürsün. 

Bu çalışmaları yaparken aynı zamanda kendinize soru sormayı öğreneceksiniz. Çünkü soru sormak; sizi otomatik tepkiye yönelten düşüncelerden uzaklaştırır.

Zihinsel, bedensel ve ruhsal bütünlüğünüz içinde, en önemli idraki ve farkındalığı yaşayacağınız, anne baba ve atalarınızın kendi tecrübelerini genlerle size nasıl aktardığını ve bu aktarımın size etkisini aile sistem dizilimi temel dinamikleri çerçevesinde idrak edip, yaşadığınız döngülerin kök sebebini ortaya çıkaracaksınız.

Çiğdem Erdoğan kimdir?

Yaşam; denge, esneklik ve gelişimi ile nefestir. Bir nefesle başlayan yolculuğunda, küçük yaşlarda farkına vardığı sezgileri ile kendi içsel serüvenine çıkan Çiğdem Erdoğan, vizyon ve duyusal farkındalığını Neuro Linguistik Programlama (NLP), Emotional Freedom Technique (EFT), TAT, Nefes, Holoterapi (Bilinçaltı Nefes Terapisi) ve Aile Dizimi eğitimlerini tamamlayarak geliştirdi. Bilgi ve deneyimlerini günümüzde kişiye özel uygulamalar, grup çalışmaları ve kurumsal platformlardaki eğitimleri ile paylaşmaya devam ediyor.

- Belirtilen saat etknlik başlama saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT