Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler gelişterebilmeyi öğreneceksiniz.
"Çikolata atölyesinde öğrenecekleriniz ile profesyonelce üretim yapıp, teknikler ile farklı reçeteler gelişterebilmeyi öğreneceksiniz. Çikolatanın hassasiyetlikleri, dikkat edilmesi gerekenleri, temel yapısı ve özellikleri, teknik kullanımı gibi hassas dengeler üzerine kurulmuş tüm içerikler ve bilgiler bu eğitimde.
Çikolata hakkında uzmanlaşmak isteyen pastane, cafe, restoran işletmecileri ve mutfak çalışanları, çikolata butiği yapmak isteyenler ve tüm çikolata sevenler için ideal bir eğitimdir."
Kakuleli, acı biberli sıcak çikolata Ganaj yapımı Rakılı ganaj Hindistan cevizli dolgu Limonlu ganaj Karabiberli karamelli ganaj Çikolata temperleme Çikolata üretimi Rakili kesme çikolata Marshmellow’lu Halley Yer fıstıklı Crunch Limonlu truf çikolata Rocher Mulaj çikolata
Salı, Çarşamba Saat:19:00-22:00
*Tüm eğitimcilere eğitim detaylarını anlatan kitapçık ve önlük takımı hediye edilecektir. *Eğitimler Profesyonel Pastacılık&Ekmekçilik atölyesinde ,bireysel çalışma sistemi ile teori eğitim ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. *Eğitim sonunda Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitmen Şeflerinin imzaladığı sertifika verilecektir. *Eğitim programı 2 gün sürmektedir. *Derslerin telafisi yoktur. Ücret iadesi yoktur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.