Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor.
"Dünyayı dolaşırken kakao çekirdekleri ile karşılaşan Kristof Kolomb, yanında bir miktar çekirdek ile İspanya Kraliçesi’nin karşısına çıkar ve çikolatanın bugünkü anlamı ile dünya macerası başlar. Sizin maceranız ise yeni başlıyor. Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor. Çikolatanızı nasıl alırdınız?"
Çikolata Temperleme Tekniği Kavrulmuş Kuruyemişler ile Fransız Klasiği Malakoff Frambuaz Dolgulu Pralin Çikolata Vanilya ve Portakallı Trüf Çikolata
10:00 – 14:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.