Çocuğunuzu Hayata Güvenle Başlatacak Etkinlikler

Çocuğunuzu Hayata Güvenle Başlatacak Etkinlikler

Tarihler: 13 Ocak 2016 Çarşamba ~ 17 Ocak 2016 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2016 ~ Oca 17, 2016

13- 17 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center’da düzenlenecek Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, bu yıl 30. yaşına giriyor. Her yıl sektörü ilgilendiren farklı bir konuyu ele alarak, fuardan öte dev bir buluşma noktası haline gelen CBME Türkiye’nin bu yılki teması ‘Güvenlik’ olacak.

‘Hayata Güvenle Başlamak’ fikriyle üretilen etkinliklere, fuar tarihi boyunca anneler çocuklarıyla beraber katılabilecekler. Çocuğunuzu hayata güvenle bağlayacak bu etkinliklere dair bilgileri, fuarı organize eden firma olan UBM ICC’nin Genel Müdürü Erdal Baykara bizlerle paylaştı. Fuarda anneleri hem bilinçlendirip hem de çocuklarıyla beraber eğlendirmeyi hedefleyen etkinlikler ve seminerler olduğunu söyleyen Baykara, annelerin etkinlik detaylarını cbmeturkey.com adresinden takip edip kendi takvimlerine not ederek kaçırmamalarını öneriyor.

AKUT’tan Bebeklerde İlkyardım Semineri
Yardım, güvenlik, can sağlığı denince Türkiye’de ilk akla gelen dernek olan Akut’un İlk Yardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Dr. Meriç Şahin’in evde çocuklarımızın başına gelebilecek kazaları ve ilk yardım yöntemlerine dair bilgileri paylaşacağı sunuma katılarak bebeklerde ilk yardım uygulamalarına dair bilgiler edinip çocuklarınızın evdeki güvenliğini nasıl sağlayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Trafikte Çocuk Güvenliği
Trafikte hepimizin can güvenliği tehlike altındadır. Durum böyle olunca araçlara bindirip trafiğe çıkardığımız çocuklarımızın can güvenliğini korumak da biz ebeveynlerin görevidir. Çocuklarımıza trafik kurallarını nasıl öğretiriz, otomobillerde çocuk koltuğu kullanımı, emniyet kemeri kullanımı, yeni trafik yasaları gibi konulara dair bilgilerin paylaşılacağı ‘Trafikte Çocuk Güvenliği’ paneli annelere trafikte çocuklarının güvenliğini nasıl sağlaması gerektiği konusunda rehberlik edecek.

Sanal Alemde ‘Çocuğuma Dokunma’
Gelişen teknolojilerle beraber çocuklarımızın sanal alemdeki güvenliği de bizden sorumlu artık. Çünkü sanal dünyada onları sayısız korkunç tuzak bekliyor. ‘Çocuğuma Dokunma’ kitabı ile en değerli varlıklarımızı, sanal dünyanın karanlık tuzaklarına düşürmemek için alınacak önlemleri anlatan Tülay Acar da hem kitabını imzalayıp annelere dağıtacak hem de konuyla ilgili seminer verecek.

Şenay Yılmaz Otizm ve Spor İlişkisiyle Çocukları Daha Güvenli Tedavi Etmenin Yolarını Paylaşacak
‘Otizmli çocuklarda ilaçlarla serotonin ve dopamin hormonları dengelenmeye çalışılır. Ancak spor yapıldığında bu hormonlar zaten dengeleniyor’ diyen Şenay Yılmaz konuyla ilgili anneleri bilgilendirecek.

Kariyer de Çocuk da Yapmış Anneler CBME Türkiye’de Olacak
Yeni anne olmuş, iş kadını ve ünlü isimlerin katılacağı 'Bebek Odası’ sohbet etkinliklerinde, fuara katılan anneler çocuk da kariyer de yapmanın sırlarını keyifli dakikalar yaşayarak öğrenecekler. Ünlü olsun olmasın annelerin yaşadığı ortak sorunları birlikte konuşma fırsatı yakalayacaklar.

Dans, Atölyeler, Yarışmalar, İmza Günleri, Eğlenceli Etkinlikler Sizin Ve Çocuğunuz İçin Organize Edildi
Çocuklarınızın burç özelliklerini, onların kişisel potansiyellerini, eğilimlerini ve zaaflarını daha iyi anlayıp güvenli iletişim kurmayı anlatan kitabı ‘Çocuğunuzla Yıldızınız Barışsın’ ile Hande Kazanova da fuara katılacak. CBME Türkiye, annelere hem konuyla ilgili sohbet edip hem de kitabını imzalayıp dağıtacak olan Kazanova’yla tanışma fırsatı sunacak.

Anneler sadece alış veriş yapıp yeni ürünler keşfetmeyecek aynı zamanda belki de ilk kez deneyeceği, yeni trend aktiviteleri öğrenip, eğlenceli zaman geçirecekler. Eklem gelişimine zarar vermeden çocuğunuzu güvenle taşıyabileceğiniz kangurular dağıtılarak yapılacak olan ‘Kanguru Dansı’ etkinliği de bunlardan biri. Etkinliğe katılarak bebeğinizle beraber dans edebilmenin keyfini yaşayabileceksiniz.

Hamilelik sürecinde yaşanan fiziksel, metabolik ve psikolojik değişimlere uyum sağlamak için, yapabileceğiniz en yararlı çalışmalardan olan nefes egzersizi trendine uzak kalmamak için de CBME Türkiye’de düzenlenecek olan ‘Nefes Teknikleri’ panellerine katılmanızı öneriyoruz.

Siz fuarda yeni ürünler keşfederken; çocuklarınız da kişisel özelliklerini geliştirecek, yeni becerilerini keşfedebileceği özel ve eğlenceli atölyelerde vakit geçirebilecek. Kurulacak özel mutfakta ‘Küçük Şefler Mutfakta’ konsepti ile düzenlenecek yarışmada küçük şefler hünerleri mutfakta gösterecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT