
Tarihler: 07 Mart 2020 Cumartesi ~ 07 Mart 2020 Cumartesi 11:30
Yer: Arter
Adres: Irmak Caddesi No: 13 Dolapdere Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 243 37 67
Faks: 0212 292 07 90
Yorumlar:
Çocuklar, 7 Mart Cumartesi günü 11:30’da düzenlenecek “Hikâyeden Heykele” başlıklı atölye çalışmasında, Arter’de sergilenen sanat eserlerinin kendilerinde uyandırdığı duyguları heykellere dönüştürecekler.
Arter Öğrenme Programı ekibinden Ayşe Dilan Salkaya’nın Arter Atölye’de gerçekleştireceği “Hikâyeden Heykele” başlıklı atölye çalışması, 4–6 yaş katılımcılara yönelik düzenlenecek.
Sergi gezmek nasıl bir duygu? Mutlu, meraklı, şaşkın, öfkeli, heyecanlı, neşeli, çılgın… Duyguları ve hayalleri, eğlenceli ve rengârenk malzemelerle bir araya getiren bu atölye çalışmasında çocuklar, Arter’de sergilenen eserleri hikâyeleştirip bu eserlerin kendilerinde uyandırdığı duyguları heykellere dönüştürecekler. Boyalar, tüyler, şöniller, parlak kâğıtlar ve çeşitli malzemelerle hayata geçirilecek heykellerin üretiminde eşlikçileri, çocuklara asistanlık edecek.
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.