Çocuklarla Kağıt İşler Atölyesi

Tarihler: 27 Mayıs 2017 Cumartesi ~ 27 Mayıs 2017 Cumartesi 27 Mayıs 2017 16:30

Yer: CreAtolye

Ücret: Numarasız Oturmalı - 101.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.creatolye.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2017 ~ May 27, 2017
Kağıt İşler Atölyesi, 27 Mayıs'ta deneyimli origami eğitmeni Gökçen Atamgüç tarafından yürütülecek origami atölyesi ile başlıyor.

"Çocuk Atölyesi şimdi de çocukları rengarenk kağıtların dünyasına sokuyor. Kağıt, çocuklar için yaratıcıklarını ortaya koyabilecekleri temel malzemelerden bir tanesi.. Kağıt İşler Atölyesi de öyle.. Origamiden pop up kitap yapımına kadar kağıttan yapılabilecek tüm işler bu atölyede...  Kağıt İşler Atölyesi, 27 Mayıs Cumartesi günü deneyimli origami eğitmeni Gökçen Atamgüç tarafından yürütülecek origami atölyesi ile başlıyor. Temamızsa Mayıs ayına yakışacağı üzere 'bahar'!"

Eğitmen Gökçen Atamgüç Hakkında:
Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nü kazandı. 2002 yılında mezun olduktan sonra 2002 yılında Eczacıbaşı INTEMA A.Ş. de iç mimar olarak satış ve proje bölümünde çalışmaya başladı. Ardından Büyükhanlı Kardeşler İnş. A.Ş.’nin Marriott Otel projesi kapsamında iç mekan tasarımı, peyzaj ve dış cephenin projelendirilmesi konusunda bir yıl süre ile tasarım ekibi içerisinde yer aldı. 2006 yılında Mimar Akın Nalça ile çalışmaya başladı. 2010 yılında Güzel Anlar, Güzel Anılar by Gökçen Atamgüç ismiyle kendi firmasını kurdu. GA by GA,  ağırlıklı olarak temalı toplantılar, temalı partiler, davetler, workshoplar, şirketler için etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, atölye çalışmaları, parti planlama, doğum günü partileri, kişiye özel temalı davetler, tasarım(ürün, vitrin v.b.), mekan çözümleri (Çocuk oyun odası, oyun alanı v.b.), parti ilhamı, kart tasarımı (doğum günü, davet, yılbaşı v.b.) için modern, yaratıcı sayısız fikir sunmaktadır. Ayrıca 2012 yılından bu yana İstanbul Oyuncak Müzesi'nde çocuklara yönelik origami sanat atölyeleri gerçekleştirilmekte, bunu yanı sıra Tekakki Vakfı Okulları'nda origami kulüp derslerinde eğitmen olarak görev yapmaktadır.

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT