Craft 5-8 Yaş Yaratıcı Drama Atölyesi

Tarihler: 27 Nisan 2013 Cumartesi ~ 27 Nisan 2013 Cumartesi 12:00

Yer: Craft Tiyatro

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Pürtelaş Mah. Meclis-i Mebusan Yokuşu No:15 Kat:6 Fındıklı 34427 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 49 66 - 0545 249 49 67

Web: http://http://www.crafttiyatro.com

E Posta: info@crafttiyatro.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2013 ~ Nis 27, 2013

Atölye; çocukların kendilerine ve birbirlerine dışarıdan farklı açılardan bakabilmesini, başkalarının duygularını anlayabilmesini, güven duygusunu ve hayal gücünü geliştirmeyi amaçlar.

Tanışma, kendini tanıma ve anlama, grupla iletişim kurma üzerine yapılan egzersizlerde hedeflenen; çocuğun kendini anlama ve tanıma fırsatını bulmasını ve kendi özelliklerine ilgi duymasını ve bunlar üzerinde düşünmesini sağlamaktır. Özellikle bu yaş grubunda, kişilik gelişimine ve benlik algısına katkıda bulunmak için, ses ve bedene yönelik, çocuğun imgelemini geliştirmek için çeşitli egzersizler ve oyunlarla çalışmalar yapılır.

Gökçe C. Akyıldız
1979 yılında İstanbul’da doğan Akyıldız, Pera Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümü’nden 2001 yılında; Marmara İletişim Fakültesi / Gazetecilik Bölümü’nden ise 2003 yılında mezun oldu.

Okuldan mezun olduktan sonra Tiyatro Pera, Stüdyo Drama gibi özel tiyatro topluluklarıyla çalıştı. Stüdyo Drama’nın ‘Suret’ isimli gösterisi ile hem Bulgaristan Balkan Tiyatroları Festivali’ne hem de Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’ne katıldı. ‘Surname’ adlı gösteri ile Almanya’da Duisburg’da düzenlenen festivalin açılış gösterisinde rol aldı. Daha sonra Genco Gülan’ın yönettiği ‘Yen!’ adlı projeyle Uluslar arası Tiyatro Festivali’nde bir kez daha oynadı. 2005 yılı itibariyle televizyon ile ilgili bazı projelerde yer aldı. Birçok kısa filmde oynadı.

2005’in sonlarında dil eğitimi almak üzere Londra’ya gitti. Bir süre orada kaldıktan sonra İstanbul’a dönüp İstek Vakfı Balmumcu Atanur Oğuz Okulları’nda ‘Yaratıcı Drama’ üzerine eğitim vermeye başladı. Çocuklarla olan çalışmalarına devam edip 2011’de ‘YogaKids Teacher Training Program’ a katıldı ve Çocuk Yogası Eğitmenlik Eğitimi’ni tamamladı.

Şu an halen İstek Vakfı Balmumcu Atanur Oğuz Anaokulu; Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları ve Craft Oyunculuk Okulu’nda Yaratıcı Drama eğitimi veriyor. Cihangir Yoga’da ve İstek Vakfı Atanur Oğuz Okulları’nda İse Çocuk Yogası dersleri veriyor. Aynı zamanda çocuk ve genç oyunculara ‘Oyuncu Koçluğu’ yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT