Defne Eraslan ile Aşk Zamana Nasıl

Tarihler: 23 Kasım 2019 Cumartesi ~ 23 Kasım 2019 Cumartesi 23 Kasım 2019 13:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: * Bu derste, geçerli kimliği olan öğrenciler, öğretmenler, 65 yaşın üzerindekiler, emekliler ve engelli bireyler için %20 standart fiyat indirimi uygulanmaktadır. Tam - 165.00 TL Öğrenci-Öğretmen-65 Yaş-Emekli ve Engelli İndirimi - 132.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 522 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2019 ~ Kas 23, 2019
"Defne Eraslan ile Aşk Zamana Nasıl Meydan Okur", 23 Kasım'da Joint Idea Kanyon'da...

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

The School of Life’ta, aşkın zaman içinde kaçınılmaz olarak söndüğü görüşüne katılmıyoruz; bu ancak aşk akıllıca yönetilmediğinde gerçekleşir.

Aşk Zamana Nasıl Meydan Okur’da uzun süreli ilişkileri başarılı kılan yedi temel beceriyi ele alıyoruz. Şunları öğreniyoruz:

- Nasıl iletişim kurar, öğretir ve öğreniriz
- Nasıl somurtmayız
- Başkalarının bizimle yakınlaşmasına nasıl izin veririz
- Bize özgü sevildiğimizi hissetme yolunu nasıl anlar ve aktarırız
- Nasıl affeder ve affediliriz
- Çatışmaları mizah katarak nasıl yönetiriz

Cinsel farklılıklar ve tuhaf arzularla nasıl baş ederiz.Ders, bazen aşktan çok çabuk vazgeçtiğimizi öne sürüyor; aşkın sonunun kaçınılmaz olmadığını anlatıyor. Aşkın sadece bir duygu olmadığı fikri ile tanışıyoruz: aşk başarılı bir biçimde öğrenilebilen ve uygulanabilen bir beceridir.

DAHA FAZLASINI KESFEDİN

Aşkı Zamana Nasıl Meydan Okur ana programımızı oluşturan on iki dersten biridir. Derslerimiz, ilişkiler ve iş yaşamından, kendimizi anlama ve kültürle ilişkimizi keşfetmeye; duygusal hayatın ana temalarını ele alır. Müfredatın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu ders Aşkı Nasıl Buluruz ve İlişkinin Röntgenini Çekin: Kalmalı mı Gitmeli mi? dersleriyle bir seri oluşturur ve birlikte The School of Life’ın ilişkiler üzerine fikirlerini kapsarlar.

DERSLER HAKKINDA

Dersler, hayatın asli ve büyük temaları hakkında faydalı ve kullanışlı bir kavrayış sağlamak için tasarlandı. Hayatın temel konuları üzerine derinlemesine düşünmeye teşvik edileceğiniz derslerde fikirlerinizi diğer açık görüşlü bireylerle paylaşma fırsatı bulursunuz.

Konunun uzmanları tarafından hazırlanan dersler, The School of Life’ın Akademik Kadrosu tarafından verilmektedir. Dersler seminer, sohbet ve grup uygulamalarının karmasından oluşur.

- Etkinlik 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT