Değişen Resimler Atölyesi

Değişen Resimler Atölyesi

Tarihler: 15 Mart 2020 Pazar ~ 12 Nisan 2020 Pazar 11.00 - 12.30

Yer: İstanbul Modern

Ücret: 80 TL

Adres: Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi, No:99 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 7300

Faks: 0212 243 4319

Web: https://www.istanbulmodern.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2020 ~ Nis 12, 2020

İstanbul Modern, 2-3 yaş grubu çocuklar ve ailelerini renklerin dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Program, sanat çalışmalarına bakmaya, içindeki öğeleri görmeye ve keşfetmeye odaklanırken, aynı zamanda çocukları renklerin peşinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Program çocukların aileleriyle birlikte, İstanbul Modern’in “Şimdinin Peşinde” koleksiyon sergisini eğlenceli bir oyunla gezmeleriyle başlıyor. Aileler sergi gezisi sırasında çeşitli oyun kartları aracılığıyla bir sanat çalışmasına bakmayı, içindeki değişik renkleri ve parçaları görmeyi deneyimliyor. Sergide gerçekleşen keşif sürecinin ardından çocuklar ve aileleri, atölyede ana renkleri kullanarak resimler yapıyor. Oluşturdukları yüzeyler üzerine şekillerle kompozisyonlar kurarak resim çalışmalarını tamamlıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT