Doğada Meditasyon Uygulamaları

Tarihler: 09 Haziran 2018 Cumartesi ~ 09 Haziran 2018 Cumartesi 09 Haziran 2018 09:30

Yer: Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2018 ~ Haz 9, 2018
Doğada Meditasyon Uygulamaları, 9 Haziran'da Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'nde sizlerle...

"9 Haziran Cumartesi günü doğada meditasyon uygulamalarının ikincisini gerçekleştireceğiz. 

Program
Ataşehir Nezahat Gökyiğit Parkı’nda buluşarak doğada sessizlik içinde değişik metotlarla yaklaşık 2 saat boyunca meditasyon deneyimleyeceğiz. Sizler yaklaşık 2 saat boyunca müddetçe tamamen sessizlik içinde olacaksınız. Handan Cengiz’in liderliğinde Amerika’da bulunduğu dönemde deneyimlediği Vipassana (Farkındalık, izleme) ve Metta (Loving kindness )sevgi ve şefkat  üzerinde yoğunlaşacağız. 

Sonrasında sessizliği bozacak ve yaklaşık yarım saat boyunca deneyimimizi paylaşacak, ufkumuzu açıp bilincimizi derinleştireceğiz. Paylaşımdan sonra ise Mesire adasına geri dönecek ve bizim için hazırlanmış mini piknikte sohbetimize devam edeceğiz.

Buluşma
9 Haziran  Cumartesi  günü Botanik Bahçenin Ataşehir ana girişinde otoparktan sonra olan yaya tünelinin önünde buluşacağız. Sessizlik içinde Mesire Alanından hemen sonra yer alan Kaya Bahçesine yürüyeceğiz.

Önemli: Bahçede herhangi bir örtüye kesinlikle izin verilmiyor, o nedenle belinize bir sweatshirt veya şal bağlayıp direk onun üzerine oturmanızı ve bağdaş kurup oturmaya izin vereceğiniz rahat kıyafetler giymenizi tavsiye ederiz. Yanınıza su alabilirisiniz.

Katılmak isteyenler ve konu ile ilgili soruları olanlar önceden arayabilir veya yazabilirler. Katılacağını bildirenler için bir whatsapp grubu kuracak ve konumu da göndereceğiz."

İletişim:0553-1771744

- 18 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.- Etkinlik 09:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT