Doğada Meditasyon Uygulamaları

Tarihler: 07 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi 07 Temmuz 2018 09:30

Yer: Yıldız Parkı

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2018 ~ Tem 7, 2018
Yıldız Parkının muhteşem doyası eşliğinde meditasyon yapmak isterseniz, Handan Cengiz liderliğinde gerçekleşecek etkinlikte yerinizi alın.

"9.30'da meditasyona başlayıp, 12.30'a kadar devam edeceğiz. Araba ile gelenler arabayı yeşil seranın yakınında bir yere kadar getirebilir ve orada park edebilirisiniz. Arabası olmayanlar taksi ile veya yürüyerek de bu bölgeye kolaylıkla gelebilirler.

Çalışmamıza öncelikle Sessizlik kartlarımızı takarak ve  niyetimizi oluşturarak başlayacağız. Ve ilk çalışma enerji merkezlerimizi (çakra) arındırıp güçlendirmek olacak.

Sonrasında Vipassana (Farkındalık, izleme) ile devam edeceğiz. Toplu halde yaptığımız sessizlik meditasyonları tüm katılanları iyileştirecek bir alan oluşturur. 

Vipassana sonrasında Metta (Loving kindness) sevgi ve şefkat meditasyon ve mantraları ile devam edeceğiz. 

Sizler yaklaşık 2 saat boyunca tamamen sessizlik içinde olacaksınız. Handan Cengiz’in liderliğinde doğadaki güzel enerjilerin desteği ile yaptığımız çalışmanın ardından sessizliği bozacak ve bulunduğumuz yerde hem piknik hem de paylaşım yapacağız."
Kimlere Uygun: Deneyimli ya da deneyimsiz herkes katılabilir.
Meditasyon Noktamız: Yıldız Parkı Malta Köşkünün tam altında Yeşil Seranın arka bölgesi

- 18 Yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.- Etkinlik 09:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Katılım koşulları:0553-1771744 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.-Önemli: Gelme kararınızla beraber lütfen bizimle iletişime geçerek telefon ve isim bildirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT