Dönüşüm Yolculuğu

Tarihler: 19 Temmuz 2018 Perşembe ~ 19 Temmuz 2018 Perşembe 19 Temmuz 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: Numarasız Oturmalı - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2018 ~ Tem 19, 2018
Dönüşüm Yolculuğu etkinliği, 19 Temmuz'da Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

"Modern hayatın içinde tanımlanmış bir sürü kalıbın içinde kendimizle teması kaybeder olduk.  İçimizde dışımızda eleştiren sesler, geçmişimiz, öğrendiklerimiz, beklentilerimiz arasında yani zihin sınırları içinde yaşamaya uğraşıyoruz. Kendimizi bu dar çerçeve ile sınırlamışken, çok önemli bir kavramı, aslında bilinç denilen koskocaman bir bütünün parçası oluşumuzu unuttuk. 

Dönüşüm Yolculuğu; Zihnin sınırlarından sıyrılıp, Bilincin sonsuzluğuna açılma sürecidir. Hepimizin bu hayata gelirken verdiği en önemli söz, evrimleşmek iken, başka telaşlara kapılıp, zihni doyurmayı önceliğe alır olduk.

Hayatta ne ile karşılaşırsak karşılaşalım, adı ister zorluk olsun, ister keyif, esnek ve dayanıklı olup, kalıcı bir iyilik halini deneyimlemek için bilinç denilen üst frekansla buluşmak hayatın tadını arttıran en önemli olgu. Hayatı keyif alınacak bir oyun olarak deneyimlemek yani dönüşüm, hepimizin en çok ihtiyaç duyduğu yolculuk.

Bu Atölye ile Ne Hedefliyoruz?
Bu iki saatlik atölye çalışmasıyla Lila Duygu bizlere, zihnin çalışma mekanizması, yaşamımızı ne yönde şekillendirdiği, bilinç denilen o üst frekansa açılmanın yaşamımıza somut etkileri ve teknolojisi üzerine bilgi verip, kalıcı iyilik halini deneyimlemek için bazı kadim teknikler ile Dönüşüm  Yolculuğunuzun başlamasına ışık tutacak. 

Atölyeden sonra size neler kalacak?
Bu atölye çalışması ile; Dönüşüm Yolculuğunuzda kullanabilmeniz için birkaç kadim bilinç tekniğini o sırada deneyimleyip, sonrasında da yaşamınızda uygulamaya devam edebileceksiniz. Bu iki saatlik çalışma, size iyi gelen yolla Dönüşüm Yolculuğunuza devam edebilmeniz için içsel rehberinizle temasa geçmenizin yolunu açacak.

Kimler, ne için gelmeli?
Hayatı karmaşa olarak değil keyif olarak görmek isteyenler, 
Belirsizliklerden korkmadan yaşamda ilerlemek isteyenler,
Zihin seslerinden yorulanlar, 
Hayatında denge arayışında olanlar, 
Kalıcı iyilik hali, denge ve yaşam sevinci isteyenler,
Kendini keşfetmenin merakında olanlar,
Dönüşüm ve bilinç kavramlarını merak edenler,
Yüksek zeka ve gerçek aklın peşine düşenler,

Lila Duygu Öğüt
Lila Duygu, uzun yıllar yatırım, denetim, insan kaynakları konularında finans sektöründe devam ettirdiği görevleriyle birlikte, birçok farkındalık, enerji tıbbı alanında eğitimlere katılıp, bu yönde çalışmalarını eş zamanlı yürüttü. 2007 yılında yüksek bilincin dönüşüm kapılarını açan birlik bilinci enerjisi Deeksha ile tanıştı. 2013’de Oneness Üniversitesi’nin Türkiye’deki ilk eğitmenlerinden birisi oldu ve Adler Koçluk okulundan profesyonel koçluğa yönelik eğitimlerini tamamladı. Hindistan’da Sri AmmaBhagavan öğretisi ışığında birlik bilinci konusunu özümsemek için 2012’den bu yana bu öğretiye yönelik çok sayıda eğitime katıldı. Birlik bilinci öğretisini merak edenlere, kendini bulma arayışındaki çok sayıda kişiye yolculuklarını derinleştirmek için yapılan Hindistan gezilerine rehber, çevirmen ve grup lideri olarak eşlik etti. 

Kurumsal yaşamının içinde bir mistik olmanın keyifli anılarını ve deneyimini topladı. 2015 yılında yaşam amacının rüzgarına yelken açarak profesyonel yaşamını, Dönüşüm Danışmanlığı ve Birlik Bilinci Eğitmenliği yönünde değiştirdi ve Leela Danışmanlık’ı kurdu.

Kurumlara verdiği “dengeli ve mutlu yaşam” danışmanlığı ve eğitimlerin yanısıra, hayatını kalıcı bir iyilik hali ile mutlu bir deneyime dönüştürmek, büyüyüp, gelişmek isteyen bireylere koç, dönüşüm danışmanı,  Birlik Bilinci Eğitmeni olarak rehberlik etmektedir.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT