Ortadoğu’da, Doğu ve Batı arasındaki ticaret yolunun üzerinde yer alan Lübnan’ın çok zengin bir mutfağı vardır. Bunda şüphesiz, binlerce yıllık medeniyetlerin yaşadığı bir bölge oluşunun; Arap, Batı ve Doğu Kültürü’nün harmanlanmasının çok büyük etkisi mevcuttur. Lezzetli bir harmoni içinde damakta şölen yaratan Lübnan Mutfağı’na dair en sevilen lezzetleri bir araya getirdiğimiz
Lübnan Mutfağı Atölyemizin işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
• Tabbuleh yapımı ve teknikleri,
• Falafel yapımı ve teknikleri,
• Kuzu incikten Tandouri yapımı ve teknikleri,
• Pita yapımı ve teknikleri,
• İleri seviye pişirme teknikleri,
• Sunum teknikleri.
11:00-14:00
Etkinlik Kuralları:
•
Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
•
Her bilet 1(bir) kişiliktir.
•
Atölye mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda 2(iki) kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
•
Atölyeler tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
•
Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
•
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
•
CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.