Ebru Güresin ile Ayna'da Sen

Tarihler: 25 Aralık 2018 Salı ~ 25 Aralık 2018 Salı 25 Aralık 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2018 ~ Ara 25, 2018
Ebru Güresin ile Ayna'da Sen workshop'u, Joint Idea Kanyon'da sizlerle...

"Hayat, bir seri konuyu doğru yola sokma çabasıdır. İyi yaşamak, sevilmek ve mutlu olmak özüne odaklanan tüm iyi haller, hepimizin ortak hayali ve şüphesiz ortak hakkı. Bu çabalarımızın karşılığında ulaştığımız noktayı belirleyen tek araç ise , yaşadığımız tüm olaylara kattığımız bireysel yorumumuz. 

Kendi realitemiz, idrak düzeyimiz ve en önemlisi öğretilmişlikler doğrultusunda kendimizi ve hayatı yorumluyoruz. Çoğu zaman hayatı çevrede arıyoruz ama en büyük güç kaynağının yine kendimiz olduğunu unutuyoruz. Sıkı sıkıya bağlı bir şekilde inandığımız yanlışlara ve doğrulara odaklanıp asıl noktayı kaçırıyoruz. Başka bir ifadeyle dartı yanlış tahtaya atıyoruz. 

Ancak, kendi davranış kalıplarımızı anladığımız ve tekrar eden davranışlarımızın altındaki haritayı çıkartabildiğimiz ölçüde karar ve tepkilerimizin gerçek nedenlerini görebiliyoruz. Kendi merkezimize odaklanmayı başardığımızda kendimizi kazanıyoruz. İşte o zaman sahip olduğumuz bütün değer ve özellikleri etrafımızdaki dünyayla olan ilişkilerimizi düzenleyecek şekilde yönetmeyi başarabiliyoruz. Hem özel, hem iş hayatımızda, içimizdeki en iyiyi ön plana çıkartabilme becerisine sahip olduğumuz noktada kazanan ve kazandıran olabiliyoruz.

Geride bırakmak üzere olduğumuz bu yılda hangi anıları biriktirmiş olursak olalım, her yeni yıla umutla sarılmak doğamızda var. Bizim en büyük umudumuz ise etrafımızda olup biten her şeyin büyümek için bir fırsat olduğunu görmek ve kendi içimize sonsuz olasılık tohumları ekmek.

Farkında olduğumuz veya olmadığımız performans açıklarımızı tanıma ve kapatma yöntemlerinin paylaşılacağı Ayna’da Sen workshop’unun, 2019 yılını daha büyük bir güçle karşılamak üzere keyifli bir fırsat olacağına inanıyoruz."

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT