Ebru Güresin ile Pathosun Sırrı

Tarihler: 23 Ekim 2018 Salı ~ 23 Ekim 2018 Salı 23 Ekim 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 150.00 TL, Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2018 ~ Eki 23, 2018
"Ebru Güresin ile Pathosun Sırrı: Etkili Sunum Bir Sanattır" eğitimi Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

Dinlemeye doyamadığınız, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız ve sizde derin izler bırakan sunumlar mutlaka olmuştur. Peki bu sunumları sizin için eşsiz kılan neydi, hiç düşündünüz mü? 

Bu sunumları çok sevdiniz. Çünkü “bir şeyler” bu sunumları dinlenmeye değer kıldı, kalbinize dokundu aktarılan mesajların doğru algılanıp benimsenmesini sağladı. 

Sizlerle paylaşacağımız bu workshopta amacımız, sizin de dinleyenlerde iz bırakacak muhteşem sunumlar hazırlamanıza ve konuşma sanatında usta olmanıza yardımcı olmaktır. 

İnsanların daha fazla bilgiye ihtiyacı yok. İnsanların anlattığınız hikayedeki tutkuyu hissetmeye ihtiyacı var.

Ebru Güresin
Ebru Güresin eğitimcilik mesleğine gönül verdi ve yaşam boyu öğrenmeyi felsefe edindi. Aşkla, inançla ve her yeni projede artan heyecanla biriktirdiği 20 yıllık deneyim doğrultusunda  Negotiation konusunda uzmanlaştı.

Negotiation konusunda verdiği eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde “ çözümleme “  ve “ çoklu disiplin” yaklaşımını benimsedi. Duyular, duygular ve buna bağlı gelişen algıların önemini vurguladı. Başarılı müzakerelerde uygulanan teknikler ve yöntemleri “ insan” olgusu ile bütünleştirip bilgiyi yaşamın doğal akışı içinde hayata geçirme yöntemleri geliştirdi.

Ebru Güresin, Güresin Eğitim ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu olup birçok kurumda Şirket İçi ve Şirket Dışı Müzakere eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile gerçekleşecektir.- Öğrenci bileti alan katılımcıların, etkinlik girişinde öğrenci kartını ibraz etmeleri gerekmektedir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT