Enerji Merkezlerinin Uyanışı 1

Tarihler: 14 Mayıs 2021 Cuma ~ 14 Mayıs 2021 Cuma 14 Mayıs 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Eğitim + Meditasyon - 420.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2021 ~ May 14, 2021
Ünlü Astrolog Anıl Can ve Jüpiter'in Enerjisi ile Bu Özel Gece de Enerji Merkezlerini Uyandır! Uyumlan! Kutsa!

"Bu eğitim ve meditasyonda, hayati önem taşıyan enerji merkezlerimizin üzerine çalışacağız. Günlük hayatımız da var olan stres, geçmişimiz de yaşadığımız travmalar, suçluluk hissi, korku, kaygı, kısır döngüler, aynı şeyleri yaşama süreci. Astrolojik açıdan haritamızdaki yerleşimlerin asaletinin düşük olması gibi deneyimler 1. ve 2. merkezimizde enerjinin sıkışmasına neden olur. Bu 2 merkez devamlı tüketim alanıdır. Beden ve beyin savaşmak veya kaçmakla meşguldür. Hayat zorlaşır, günden güne her şey bizlere karşıymış gibi olmaya başlar. Enerji daha fazla düşer ve olumsuz yönde bir kısır döngü oluşur.

Bir kez enerji sıkıştığı yerden özgürleşir ve sağlıklı akmaya başlarsa, kişi artık manyetik alanına tekrar kavuşur. Sert açılara karşı direnç kazanır, enerji merkezleri düzenli çalışmaya başlar ve bu sefer güçlü ve temiz enerjiye ait gerçekliği deneyimlemeye başlar."

- Bu paket eğitim günü toplu olarak yapılacak meditasyon seansının haricinde stüdyoda kaydedilmiş ve size email aracılığıyla ulaştırılacak ses dosyasını da içermektedir. Bu nedenle bilet alırken geçerli bir e-posta adresi ile giriş yapılması gerekmektedir.- Meditasyon sırasında stereo kulaklık takmanız istenmektedir.- Eğitim ve Meditasyon süresi yaklaşık 2,5 saattir.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- Etkinlikte organizasyondan kaynaklı iptal/erteleme olmadıkça iade kabul edilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT