Enver Ertaş ile Sihirbazlık Atölyes

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 28 Eylül 2019 Cumartesi 28 Eylül 2019 14:00

Yer: Sinema Feriye

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eyl 28, 2019
Enver Ertaş ile Sihirbazlık Atölyesi, 28 Eylül'de Feriye'de...

Enver Ertaş ve Sihirbazlık atölyesi sizi çok eğlenceli, öğretici ve hayal gücünün sınırlarını zorlandığı bir dünyaya davet ediyor. Sihrin bu eğlenceli ve mistik dünyasında çocuklar bir yandan keyifli vakit geçirirken bir yandan temel sihirbazlık numaralarını da öğrenecekler. İllüzyonun heyecan ve merak uyan dünyasına Enver Ertaş’ın hazırladığı çok özel bir gösteri ile merhaba diyen çocuklar daha sonra ilk numaralarını da öğrenecek! Temel motor becerileri ve yaratıcılığı geliştiren bu atölye hem eğlenmeyi hem de çocukları pozitif geliştirmeyi amaçlıyor.

- Biletler bir çocuk ve ebeveyn için geçerlidir. - Her çocuk ekstra bilete tabidir.- 3 yaş üzeri çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT