• Doğru derecede eti nasıl pişiririz, • Eti nasıl marine etmeliyiz, • Eti pişirdikten sonra lezzetli ve doğru sosu nasıl elde ederiz? gibi çok sorulan sorulara cevap bulacağınız bu dersimizde aynı zamanda aşağıdaki reçeteleri uygulama fırsatını yakalayacaksınız. • Portakallı sos ile ördek • Vanilyalı et sosu ile antrikot • Trüflü patates püresi
Günlük programlarda kullanılan tüm malzemeler, reçeteler, önlük ve bıçaklar tarafımızdan temin edilir. Çay/kahve ve kurs bitiminde bir bardak şarap ikramı ücrete dahildir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...