EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.
Rezeneli ve Zeytinli Izgara Somon Salatası Espresso ve Kişnişli Biftek Fesleğen ve Sarımsak Soslu Izgara Tavuk Göğüs Banana S’mores (İkram)
- Etkinlik 3 saat sürmektedir. - Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Program 16 Mart 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.