Fırat Devecioğlu ile Zihnin Yeniden

Fırat Devecioğlu ile Zihnin Yeniden

Tarihler: 26 Ekim 2022 Çarşamba ~ 26 Ekim 2022 Çarşamba 20:30

Yer: THINK House

Ücret: 1 Kişilik Fiziki Katılım: 135 TL1 Kişilik Sertifikalı Fiziki Katılım (THINK House Certified The Philosophy of Mind): 195 TL1 Kişilik Sertifikalı Fiziki Katılım ve THINK House Bireysel Felsefesi Danışmanlık (Tek Seans) : 595 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Acıbadem, Acıbadem Mahalle, Acıbadem Cd. No:224- H Kadıköy İstanbul

Telefon: 0533 582 99 97

Web: https://www.thinkhouseistanbul.com/

E Posta: hello@thinkhouseistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2022 ~ Eki 26, 2022
THINK House Ana Müfredat
Fırat Devecioğlu ile Zihnin Yeniden Keşfi: Odaklan ve Harekete Geç (Fiziki Katılım)

26 Ekim Çarşamba, 20.30-22.30 THINK House Certified The Philosophy of Mind
İçimizdeki yaratıcı güçle bağlantıya geçmeye var mısınız?

Bu nitelikli programda, zihnimizi kullanarak, gerçek olmasını istediğimiz konularda nasıl harekete geçebileceğimizi öğreniyoruz. Felsefe ve psikoloji dünyasından ilham veren güçlü düşüncelerle gerçek dönüşüme odaklanıyoruz.

Zihnimizi kullanmayı öğrenmek, bizi yaratıcılık serüvenimize nasıl taşıyabilir? Karamsar olmaktan ya da melankoliden nasıl uzaklaşabiliriz? Zihnimizde saklı ‘başarma cesareti’ hangi koşullarda harekete geçer? Zihnin yeniden keşfi, hayatı nasıl anlamlı hale dönüştürür? Proaktif, mutlu ve neşeli olmayı nasıl seçebiliriz?

Fırat Devecioğlu bu seminerde, çok yönlü düşünce anlayışı ile, kendini gerçekleştirebilmeye yönelik derin bir kavrayış sunuyor. Odaklanma ve harekete geçmenin nasıl mümkün olabileceğini gösteriyor.

Konuşmacı: Fırat Devecioğlu Yazar, eğitmen, yönetmen, yapımcı ve kültür girişimcisi

Fırat Devecioğlu’nun 2018’de Mona Kitap etiketiyle yayınlanan ilk felsefe kitabı ‘Yüzleşme’, kısa sürede yayınevinin çok satanlar listesine girdi. Kitabında 29 farklı filozofun görüşlerine yer verdi. Kitap sonrası, gerçekleştirdiği düşünce söyleşileri büyük ilgi gördü.
2021 yılında ise, yakın tarihin en önemli filozoflarından olan Arthur Schopenhauer'un üzerine kaleme aldığı ikinci kitabı ‘Schopenhauer Felsefesi'nin İyileştirici Gücü' Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı. Yazdığı ‘Lazarus’ ve ‘Mata Hari' adlı tiyatro oyunları, son iki sanat sezonunda T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek programına seçildi. Sahnelenmeye devam eden felsefi tiyatro oyunları ile seyirciden tam not alan Devecioğlu, ’Mata Hari’nin yapımcısı ve yönetmeni, Afife Jale, Einstein Kumpanyası, Lazarus adlı oyunların ise yapımcısıdır.

Kurucusu olduğu THINK House'da, Engin Geçtan, JUNG, Bertrand Russell, Schopenhauer, Erich Fromm, Varoluşçu Filozoflar (Sartre, Nietzsche, Camus, V.Frankl, R.May) üzerine gerçekleştirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan psikofelsefe atölyelerine üç binin üzerinde kişi katıldı. Profesyonel kariyerinde, Ernst&Young, Yıldız Holding ve Koç Holding'de yöneticilik yaptı. Kurum içi koçluk, eğitmenlik, yönetim atölyesi liderliği gibi ek yönetsel görevler aldı. Koç Holding’in gıda yatırımlarını yöneten şirketinde yönettiği başarılı projeler sonrası İnovasyon Ödülü kazandı.

Koç Üniversitesi, LSI (Leading with Strategic Impact) programını tamamlamış, Londra’da (London Stafford House) yönetim bilimleri eğitimi almıştır. ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) Aimco® Koçluk Programını tamamlamıştır.

İstanbul’un önemli kültür-sanat alanı THINK House’un kurucusudur. THINK House, sahne (tiyatro, performans sanatı), seminer ve ortak çalışma alanı olmak üzere üç faaliyet alanında sanatseverler ile buluşuyor. (www.thinkhouseistanbul.com)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT