Firuze Engin

Tarihler: 08 Eylül 2018 Cumartesi ~ 08 Eylül 2018 Cumartesi 08 Eylül 2018 13:00

Yer: TOY İzmir Ege Perla

Ücret: - 450.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2018 ~ Eyl 8, 2018

Firuze Engin ile Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 8-9 Eylül'de TOY İzmir Ege Perla'da gerçekleşecek.


9-12 yaş 

Herkes durup dururken bir şeyler hayal eder. Herkes aklındaki hikayeleri yazabilmek ister. Çocuklar da! Üstelik, söz konusu hayal kurmak olduğunda çocukların aklı yetişkinlerden daha çalışkandır. Onların zihni türlü türlü hikayelerle doludur. Ama bu küçücük ve birden bire uydurulmuş hikayelerin  bir masala, bir öyküye, filme ya da bir romana dönüşebileceğini hayal etmezler. Ya da bunu hayal etseler bile nasıl yapılacağını kestiremediklerinden, bu büyük işe kalkışmaktan vazgeçerler. Oysa yazmak hiç de zor, altından kalkılamayacak kadar büyük bir iş değil. Üretken bir hayal gücün ve bir kalemin varsa, yapılacak tek şey birazcık uydurmak ve biraz daha uydurmak...

Ve bu durumla bolca eğlenmek! ‘Çocuklar İçin Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’  bir karakter, bir macera, sıra dışı ya da oldukça sıradan bir öykü yaratmak için izlenebilecek çeşitli yolları gösteren bir çalışmadır. Atölye boyunca çocuklar, çeşitli yönelimler verilerek ve birbirlerinden fikirler alarak kendi hayal güçlerinden beslenen yaratıcı yazarlık çalışmaları yaparlar. Atölyede bir araya gelen küçük yazarlar, metinlerini atölye saatlerinde yazıp, birbirlerine okurlar. Sonra da  üzerine düşünür ve geliştirirler.

ZAMANLAMA: İki gün. 3+3 toplam 6 Saat



*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Atölye 08 Eylül ve 09 Eylül tarihlerinde olmak üzere 2 gün sürmektedir.- Atölye her iki gün 13:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT