Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.
"Ödüllü Master Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.
Ders içerikleri: Soupe a l’oignons gratinee- Soğan Çorbası Navarin d’agneau aux pommes et aux olives- Kuzu Güveç, patates ve zeytin ile Tarte Tatin- Elmalı Tart Tatin Œuf cocotte, asperges et morilles- « Cocotte » içerisinde pişirilmiş yumurta, yeşil kuşkonmaz ve morel mantarı kreması Canard aux navets- Rosto ördek, glaze edilmiş beyaz şalgamla Souffle Cointreau- Countreau’lu Sufle
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır: Temel mutfak kesim teknikleri Temel kesim teknikleri Turne kesim tekniği Tatlı tart hamuru yapım tekniği Yavaş pişirme tekniği Kramelizasyon tekniği Fırında yumurta pişirme tekniği Sıcak sufle yapım tekniği
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir."
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir. Süre: 2 gün
18, 25 Haziran 2016 Cumartesi 10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.