Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor.
"Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. Pandispanya yapımı, mus hazırlama, jöle yapımı ve beyaz çikolata kaplaması ve süsleme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz Antep fıstıklı pandispanya, beyaz çikolatalı mus, kırmızı meyveli jöle, beyaz çikolata kaplaması ve süsleme tekniklerini gösterecektir."
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.