Fransız Trio workshop etkinliği Le Cordon Bleu İstanbul şefleri tarafından gerçekleştirilecek.
Program katılımcıları, Le Cordon Bleu Master Şeflerinden eğitim alarak Temel Fransız Pastacılık ve Ekmekçiliğin klasik tatlarından makaron, croissant ve brioche, ve çikolata yapımının bir arada öğrenme fırsatı bulacak, hafta sonlarına lezzetli bir dokunuşta bulunacaklardır.
Makaron Atölyesi Fransız merengden makaron yapımı Çarkıfelek meyveli ganaj dolgusu Çarkıfelek meyveli jöle dolgusu İtalyan merengden makaron yapımı Yaban mersinli krema dolgusu Ahududulu dolgu
Çikolata Atölyesi Kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı teknikleri Trüf çeşitleri Şekilli çikolatalar Malakoff Karamel
Croissant & Brioche Atölyesi Brioche Croissant
12, 19, 26 Kasım Cumartesi 10:30 – 17:30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.