Taç şeklinde biçimlendirilmiş Fransa’nın güney bölgesine ait “le gateau des rois” isimli özel bir kek türüdür. Fransız Kral pastasının geçmişe dayanan keyifli bir sırrı bulunmaktadır. İçerisine saklanan küçük sürprizi (bir heykelcik) bulan kişi, kralı taçlandırır. Geleneksel Fransız pastası workshop etkinliğinin işlem basamakları aşağıdaki gibidir;
Milföy hamurunun tutulması,
Milföy hamurana tur verilmesi,
Frangipane kremasının yapılması,
Sunum tekniği.
Etkinlik Kuralları:
- Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- 18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
- Workshop mutfağı 8 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
- Workshoplar tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.