Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.Bu eğitimde Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor.
Çikolatalı ganaj yapımı, Şurup hazırlığı Kahveli krema ile süsleme, Bademli pandispanya yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,
Le Cordon Bleu Master Şefimiz, Gateau Opera hazırlayacak.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.