1. Gün Profesyonel Mutfağa Giriş (PAZARTESİ) -Mutfaklarda çalışan aşçı pozisyonları ve görevleri -Bıçak tutma ve kullanma teknikleri -Kesme şekilleri ve uygulamaları -Dana etli ve sebzeli eggnoodle
2. Gün Sandviç ve Kanepeler (SALI) -Clup sandviç (3 adet tost ekmeği, Izgara tavuk, kornişon turşu, omlet, salam, jambon, domates, kaşar peyniri, marul yaprağı, mayonez, fırında baharatlı patates ile -Tost ekmeği ile kanepe -Tavuklu Wrap, yumurtalı ve sebzeli basmati pilav eşliğinde
3. Gün Etler (ÇARŞAMBA) -Kızarmış Bütün Soslu Tavuk, Sebzeli pilav eşliğinde (DEMO) -Tavuklu ve sebzeli sote -Ekmek arası Izgara Köfte, sumaklı soğan ve yeşillik eşliğinde
4. Gün Makarnalar ve Pilavlar -Domatesli pilav -Beşamel sos yapımı -Fırında beşamel soslu peynirli makarna
Genç Şefler Profesyonel Pastacilik Eğitimi 1.Ders -Poğaça, Simit -Cream Şokala -Havuçlu Cupcake
Program 25 Haziran 2018 – 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 14:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.