Gökçen Atamgüç Origami

Tarihler: 25 Kasım 2017 Cumartesi ~ 25 Kasım 2017 Cumartesi 25 Kasım 2017 13:30

Yer: Umay Bilim Sanat Yaşam Merkezi

Ücret: - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2017 ~ Kas 25, 2017
Gökçen Atamgüç ile Origami, Kasım ayında Umay Bilim Sanat Yaşam Merkezi'nde !

Origami, öğrenmenin farklı yolları arasında bağlantı kurarak daha etkin bir öğrenmeyi ve bilgi edinmeyi sağlar, bedensel zekanın artışına yardımcı olur.

Origami; Japonların kağıt katlama sanatıdır. Ori katlama, gami kağıt demek. Japonya’da çocuklar origami sanatını ailelerinden öğreniyorlar. Araştırmalar, ilkokul çağındaki çocukların üzerinde faydalı olacağını gösteriyor. Origami sadece eğlenceli bir sanat dalı değil, aynı zaman da yaşamsal becerilerin gelişmesinde de faydalı bir yöntemdir. Her çocuğun, her yaşta ailesi ve öğretmenleriyle vakit geçirerek, eğitilmeye ihtiyacı var. Gökçen Atamgüç ile Origami Eğitimi sayesinde çocuklarınıza davranışsal, sosyal ve duygusal, psiko-motor, dil ve matematik eğitimini beraber verebilirsiniz. Umay ile Yaşam’da origami sınıfları 4-9 yaş ve 10-12 yaş aralığı için ikiye ayrılıyor. 

Koşuşturmalı hayatta, sessiz bir alanda oturup ufak bir kâğıt parçasını katlamak bile çocuğunuza denge ve huzuru getirecektir. Yeter ki ona biraz zaman ayırmayı ve bir kâğıt parçası vermeyi unutmayın...

- Eğitim 13:30 - 14:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Pdf bilet çıktılarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT