Gölge Kimlikler 101

Tarihler: 04 Aralık 2018 Salı ~ 04 Aralık 2018 Salı 04 Aralık 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2018 ~ Ara 4, 2018
Gölge Kimlikler 101 atölyesine davetlisiniz!

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: İrem Tunçman
Yaşadığın her bir acının, o acıyla baş etmek için yeni bir kimlik ortaya çıkardığını biliyor muydun? Ve yaşadığın her mutluluğun, o mutluluğu devam ettirebilmek adına başka bir kimlik ortaya çıkardığını? Hayat deneyimleri, seni genişletir, çoğaltır, büyütür... Enerjin de daima genişlemek ve çoğalmak yönünde hareket eder, tıpkı canlıların ve hücrelerin doğasının da bölünerek çoğalmak yönünde hareket etmesi gibi. “Ben” bölünerek çoğalır, kırılımlara ayrılır, ve biz bunlara “gölge kimlikler” deriz.

Gölge kimlikler, Dünya’ya gösterdiğimiz kimliğimizin ardına saklanmış, ittirilmiş, bastırdığımız, bazen farketmediğimiz, bazen yok saydığımız, bu nedenlerle de evrene son derece baskın frekanslar yayan diğer kimliklerimizdir. Arzularınıza ulaşmanın tek yolu, öncelikle bu kimliklerinizle yüzleşmek, onları kabullenmek ve onlarla işbirliği yapabilmektir. Gölge Kimlikler Atölyemizde, arzularınıza ulaşmanızı engelleyen gölge kimliklerinizle tanışacak, bu kimliklerin enerjisine ve bilincine girmeyi, parçalanmış kimliğinizi bir bütün haline getirmeyi öğrenecek ve “akışta olma” kavramının ne demek olduğunu deneyimleyeceğiz.

Çatışma Çözümü Uzmanı (Arabulucu), Reiki Master ve Kişisel Gelişim Eğitmeni İrem Tunçman’ın gerçekleştireceği bu Atölyemiz, interaktif ve tamamen uygulamaya dayalı bir Atölye olup, katılımcılar Atölye sırasında arzularına ulaşmalarını engelleyen gölge kimliklerini ben’liklerine entegre etmiş bir şekilde çalışmayı tamamlamaları arzulanır. Katılımcıların her biri İrem Tunçman ile Atölye esnasında birebir çalışma fırsatını elde edecek olup, bu nedenle katılımcı sayısı her bir atölyemizde sınırlı tutulacaktır.

*Kapasite 15 kişi ile sınırlıdır. 

4 Aralık Salı 20.00 – 22.30
23 Aralık Pazar 14.00 – 16.30

İrem Tunçman Kimdir?
Koç Özel Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamladı ve 10 sene boyunca çok uluslu hukuk büroları ve şirketlerde hukuk müşaviri olarak çalıştı. Geleneksel hukuk kariyerine, temeli uzakdoğu felsefelerine dayalı terapötik bir sistem olan, uyuşmazlıkların temel psikoloji değerleri çerçevesinde çözülmesini sağlayan Arabulucuk’ta uzmanlaşmak için son verdi. Ülkemizde sadece hukukçular tarafından gerçekleştirilebilen Arabuluculuk eğitimini başarı ile tamamlayan Tunçmen bu hizmeti kişisel gelişim alanındaki bilgileriyle sentezliyor. İrem Tunçmen 14 yaşında başlayan kişisel gelişime ilgisi ile Reiki Master’lığı, çekim yasası, kuantum fiziği, aile dizimi, EFT, NLP, rezonans kanunu, bilinçaltı temizliği, yaşam/ilişki/kariyer koçluğu alanlarında eğitimler aldı. Hedefi ruhsal uygulamaları, dünyevi bir seviyede kullanılabilir, somut ve pratik bir hale dökmek olan Tunçman, öğrendiği tüm metotları şahsi deneyimleri çerçevesinde modernize ederek, verdiği bireysel seanslarda bilimsel dayanakları ile birlikte aktarmaya özen göstermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT