Gülcan Özer ve Mirgün Cabas

Tarihler: 06 Kasım 2019 Çarşamba ~ 06 Kasım 2019 Çarşamba 06 Kasım 2019 19:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 522 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2019 ~ Kas 6, 2019
Gülcan Özer ve Mirgün Cabas ile Çocuklu Boşanma, 6 Kasım'da Joint Idea Kanyon'da...

En sıradan yaşamlar bile pek çok macerayla dolu. Bunlardan biri de evlilik.
İki kişinin uyumunu gerektiren her faaliyet gibi, hayli zor bir iş.
Bazen içgüdülerimizle, bazen bilinçli çabalarla evlilikleri rayında tutmak için çok çalışıyoruz. Ama bazen olmuyor.
O durumda, beraber olmayı başaramayan aynı iki kişinin, ayrılmayı başarması gerekiyor.
Eğer çocuklu değilseniz, bu zorluk kısa sürüyor. Kısa sürede ayrı yollara gidebiliyorsunuz. Ama eğer çocuğunuz varsa… İşte o zaman hiç bitmeyecek yeni bir macera başlıyor. Evlenmek kadar heyecan verici olmayan, sadece sorumluluklardan oluşan bir süreç.
Hemen hiç zevkli tarafı yok ve en iyi, en temiz şekilde halledilmesi gerekiyor. Üstelik her iki tarafa öfke, hayal kırıklıkları, kaygılar hakimken yürütülüp düze çıkarılması gereken bir süreç bu. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için…

Çocuklu boşanma, medeni ilişkilerde başımıza gelecek en komplike süreçlerden biri. Mirgün Cabas, ilişki terapisti psikiyatr Gülcan Özer’le bu mayınlı araziden geçmenin yollarını konuşuyor.

KONUSMACILAR

Gulcan Ozer
Dr. Gülcan Özer erişkin psikiyatristi , psikoterapist.1998 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesinden Psikiyatri uzmanlığını aldı ve çeşitli klinik çalışmalara ve eğitimlere katıldı, yurt içi ve yurt dışında makaleleri yayınlandı.
Halen bireysel psikoterapi ve çift terapisi alanlarında çalışmalarına devam eden Dr. Gülcan Özer , Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezinin kurucusu ve çalışanıdır. Çift terapisi ve bireysel psikoterapi alanlarında çalışmaktadır. Deneyimleri aktardığı  “Herkes Kendi Hayatının Kahramanı” isimli kitabı 2016 yılında ve Terapi İstanbul Merkezi ile beraber hazırladıkları “İnsan Halleri” kitabı 2017 yılında  Doğan Kitap tarafından basılmıştır.

Mirgun Cabas
Gazeteciliğe 1992 yılında Milliyet Gazetesi Ankara Bürosunda başladı. 1998 yılından itibaren 15 yıl boyunca NTV’de haber ve tartışma programları sundu, haber merkezinde yöneticilik yaptı. Bilgi Üniversitesi Televizyon Bölümünde Siyaset Haberciliği dersi verdi. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. GQ dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. 2015 yılında Her Şey programını CNNTürk’te hazırlayıp sundu. “Biz buraya nereden geldik?” sorusuna cevap aradığı, 2001: Eski Türkiye’nin Son Yılı başlıklı çok satan kitabı 2017’de Can Yayınları’ndan çıktı. 


- Etkinlik 20:00 - 22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT