Hatay mutfağına ait lezzetlerden; kıymalı ve cevizli içli köfte, kağıt kebabı ve künefe’yi birlikte eğlenirken hazırlayacağımız ve eğlenirken de öğreneceğimiz workshop etkinliğinin işlem basamakları aşağıdaki gibidir;
İçli köfte harcı hazırlama teknikleri,
İçli köfte cevizli iç harcı hazırlama teknikleri,
İçli köfte doldurma ve kızartma teknikleri,
Deep fry pişirme tekniği uygulamaları,
Kağıt kebabı yapımı ve teknikleri,
Künefe yapımı ve teknikleri,
Pişirme teknikleri,
Sunum teknikleri.
Etkinlik Kuralları:
- Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- 18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
- Workshop mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
- Workshoplar tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.