Hillside Academy Sertifikalı Pilates Eğitmenleri Yetiştirecek

Tarihler: 25 Temmuz 2010 Pazar ~ 05 Eylül 2010 Pazar

Yer: Hillside City Club

Ücret: 2850 USD

Nereden Alınır: Hillside City Club

Adres: Hillside Trio: Trio Konutları No:85/2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 324 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2010 ~ Eyl 5, 2010

Hillside Academy Sertifikalı Pilates Eğitmenleri Yetiştirecek

Spor eğitmenliğinin bilinçli olarak ele alınması gereken bir meslek olduğuna dikkat çeken Hillside City Club, bu amaçla oluşturduğu Hillside Academy aracılığıyla sektöre sertifikalı pilates eğitmenleri yetiştirmek için çok özel bir eğitim programı hazırladı. Hillside Academy tarafından özenle hazırlanan Pilates Eğitmen Programı’na katılmak isteyenlerin, 23 Temmuz tarihine kadar www.hillsidecityclub.com/academy adresine başvuru yapmaları gerekiyor. 6 hafta sürecek olan Hillside Academy Pilates Eğitmen Programı’na katılıp başarılı olanlar, pilates alanında dünya çapında büyük bir prestije sahip olan Pilates Sports Center Sertifikası’na ve bu doğrultuda pilates eğitimi verme yetkisine sahip olacaklar.

Yenilikleri ve yaklaşımıyla sektörüne öncülük eden Hillside City Club, eğitmen kalitesi anlamında her zaman sektörüne liderlik yapma hedefiyle hareket ediyor. Bu doğrultuda Hillside City Club bünyesinde görev yapan eğitmenlere verilen ders ve eğitimler çok daha farklı ve geniş çerçeveli bir boyuta taşınarak Hillside Academy ile hayata geçirilmiş bulunuyor. Spora özel ilgi duyan ve kariyerini bu yönde şekillendirmek isteyen kişiler için Hillside City Club, Hillside Academy ile bu eğitimleri dışarıya açıyor. Hillside Academy şimdi de çok özel bir Pilates Eğitmen Programı düzenliyor. Bu özel eğitim programı ile, sektöre PSC (Pilates Sports Center) (www.pilatessportscenter.com) sertifikalı pilates eğitmenleri yetiştirilmesi hedefleniyor. Toplam 6 hafta sürecek olan Pilates Eğitmen Programı’na katılmak isteyenlerin 23 Temmuz tarihine kadar www.hillsidecityclub.com/academy adresine başvuru yapmaları gerekiyor.

Günümüzdeki en popüler ve en çok tercih edilen derslerden biri olan pilatesin mutlaka uzman eğitmenler eşliğinde yapılması gerekiyor. Pilates eğitmenliği eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika almak bu alanda kariyer yapmak isteyenler için çok büyük önem taşıyor. Hillside Academy Pilates Eğitmen Programı’nı başarıyla tamamlayan pilates eğitmenleri kariyerlerine Hillside City Club’larda devam etme şansına sahip olabiliyorlar. Hillside Academy’nin düzenlendiği Pilates Eğitmen Programı kapsamındaki tüm eğitimler, Hillside City Club eğitmenlerinden PSC Master Teacher Trainer Akın Erkoç tarafından verilecek. 6 hafta, toplam 110 saat sürecek olan program, 25 Temmuz 2010 tarihinde başlayacak. Mat Work (minderde pilates) ve Reformer Eğitimi (aletli pilates) olmak üzere iki modül eğitimin yer aldığı program kapsamında katılımcılara tüm seviyeleri içeren teorik ve pratik dersler verilecek. Hillside Academy Pilates Eğitmen Programı sonunda katılımcılar bir sınava tabi tutulacaklar. Bu eğitim programında başarılı olan katılımcılar, merkezi Amerika’da bulunan ve pilates alanında son derece prestijli bir kurum olan Pilates Sports Center’ın sertifikasına sahip olacaklar. Bu ayrıcalıklı sertifikaya sahip olan kişiler, tüm dünyada sertifikalı olarak pilates dersi verebilecekler. Eğitimler sonunda başarılı olan ve PSC sertifikasını alan katılımcılar Hillside Academy’nin ilerleyen dönemlerde düzenlenecek olan pilates eğitimlerini de takip edebilirler. Eğitimi başarıyla tamamlayıp Reformer ve Mat Pilates sertifikalarını alan kişiler, personal pilates dersi verme yetkisine de sahip olacaklar.

Pilates alanında dünya çapında büyük bir prestije sahip olan Pilates Sports Center’ın sertifikasına sahip olmak, spor eğitmenlerine önemli bir ayrıcalık sağlıyor. Bu önemli sertifika sayesinde diğer ülkelerde de sertifikalı olarak ders verme yetkisine sahip olan eğitmenler, kariyerlerine bu yönde çok önemli bir katkı sağlamış oluyorlar.
Hillside City Club’larda düzenlenecek olan Hillside Academy Pilates Eğitmen Programı’nın eğitim ücreti 2850 USD olarak fiyatlandırılıyor.
www.hillsidecityclub.com
Hillside City Club-Etiler: 0212 352 23 33
Hillside City Club-İstinye: 0212 367 20 00
Hillside City Club-Trio:0216 324 11 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT