İlham Veren Mutfak Teknikleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşiyor.
"İlham Veren Mutfak Teknikleri serimizin şefleri ile; küçük dokunuşlarla yaratılan büyük lezzetlerin sırlarını paylaşıyoruz. Hşşşt! Aramızda!"
Blow Torch ve Turşulama Tekniği ile Gramolata Marina Karides; Turşulanmış Sebzeler ve Yeşillik Eşliğinde Sous Vide Kuşkonmaz; Poşe Yumurta ve Hollandez Sos ile Fümeleme Tekniği ile Ev Yapımı Fümelenmiş Kuzu Pirzola; Kök Sebzeler, Fırınlanmış Tatlı Patates ve Xanthan Bağlamalı Biber Sosu Eşliğinde
*Katılımcıların 2 yıllık mutfak tecrübesi olması gerekmektedir.
10:00 – 14:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.