İspanyol Lezzetleri Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da sizlerle...
Avrupa Mutfakları Üçlemesi
Farklı malzemeler ve heyecan verici lezzetlerle, 3 hafta sonu boyunca Avrupa’nın farklı ülke mutfaklarını öğrenmeye davetlisiniz.Avrupa mutfağının yerel lezzetlerini öğrenmek isteyen ve yemek pişirmeyi seven herkes için hazırlanmış kursumuzda, Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz ile birlikte lezzet dengesi oluşturma, temel Avrupa mutfakları pişirme teknikleri ve sunum çeşitleri hazırlanacak.3 hafta sonu boyunca devam edecek kursumuzda aşağıdaki mutfaklar gösterilecektir:
3.Gün - İspanyol Mutfağı Gazpacho Spanish Tortilla Paella Valencia
Ders içerikleri Gazpacho İspanyol Tortilla Paella “Valencia”
En iyi ürünü kullanarak, yeni malzemeler ve heyecan verici lezzet kombinasyonları ile İspanya’nın lezzetlerini keşfedeceksiniz. Temel İspanyol pişirme tekniklerini öğrenirken sizlere dengeleyici tatlar öğretecek olan eğitmen şeflerimiz eşliğinde yerel İspanyol mutfağını öğreneceksiniz.
Ücrete dahil hizmetler Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır. Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
10.30 - 17.00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.